[多J圖] 尼條女真係不得了

751 回覆
226 Like 282 Dislike
連登仔真係好撚痴線
無得罪過你地都要比你地放上黎公審
利申有follow開但唔算直接識佢 有幾個朋友識條女但印象中為人都唔係太差

評頭品足都算,話人係雞真係唔知做乜鳩

無啦啦走去搞鳩人 真係以為上連登大晒
得啦我係正義撚
係屋企自己j咪算 仲要走去騷擾人

你肯定俾連登仔屌到體無完膚
「你當連登咩地方呀?講道德?」
「以前舊登都係咁口賤架啦」
「死開啦正義撚」
「狗公,護主犬」

發覺好多女都係咁
扮曬唔care實際care到仆街每秒moon住個po

其實條女都幾無辜
無啦啦被人Post上連登
又話人雞又剩
個個都話屌過 但又冇圖
人哋散咗又潤鳩人
條女唔介意又話人嘔心
介意啲人又會得串進尺

結論:連登仔屌唔到嘅女都係雞
btw J咗幾次 條女幾好J

香港地做女人真係辛苦

連登仔好撚毒 走埋去人ig搞人 而家又唔係ptgf

利申jed

睇住俾人話你係狗公 好惡架佢地,唔幫佢地就人身攻擊你

連登仔最撚叻老屈

好撚廢 仲要為左幾張j圖扮晒死狗咁 真係枉為男人

喺呢度就幾撚巴閉,「係雞係公廁!」
一同人正面交鋒,鳩痕想屌閪就謝撚曬皮

其實條女都幾無辜
無啦啦被人Post上連登
又話人雞又剩
個個都話屌過 但又冇圖
人哋散咗又潤鳩人
條女唔介意又話人嘔心
介意啲人又會得串進尺

結論:連登仔屌唔到嘅女都係雞
btw J咗幾次 條女幾好J

香港地做女人真係辛苦

連登仔好撚毒 走埋去人ig搞人 而家又唔係ptgf

利申jed

睇住俾人話你係狗公 好惡架佢地,唔幫佢地就人身攻擊你

連登仔最撚叻老屈

好撚廢 仲要為左幾張j圖扮晒死狗咁 真係枉為男人

喺呢度就幾撚巴閉,「係雞係公廁!」
一同人正面交鋒,鳩痕想屌閪就謝撚曬皮

「求下你,一張j圖都好
條女成日用😆 扮撚到唔care咁
做咩事 點解柒頭都可以講咁耐....
連登仔真係好撚痴線
利申有follow開但唔算直接識佢 有幾個朋友識條女但印象中為人都唔係太差

得啦我係正義撚

「死開啦正義撚」
「狗公,護主犬」

無撚得罪你都放上黎公審搞鳩人,真係好鳩野
本身圍爐放J圖已經柒
仲要有條撚屌去跪求條女俾相佢
柒到無眼睇
成班連登仔比人當狗撚
好撚多新會然比老屎忽玩
我明大家男人都係想j下女姐,但係唔好咁肉酸屈完人做雞之後又跪低同事主求j圖啦好嘛?
連登仔真係好撚痴線

得啦我係正義撚

「死開啦正義撚」
「狗公,護主犬」

小學雞充斥,連登仔初體驗係興奮啲 「試下公審下人先
其實條女好樣衰喎,純粹係對燈出色
連登仔真係好撚痴線

得啦我係正義撚

「死開啦正義撚」
「狗公,護主犬」

連登風氣係咁架喎
有理冇理屌咗先算
有人阻止就屈佢係事主/狗公
然後繼續屌
笑撚左 班on9仔 又要屌又要睇都算 仲要走埋去求圖
連登仔真係好撚痴線

得啦我係正義撚

「死開啦正義撚」
「狗公,護主犬」

連登風氣係咁架喎
有理冇理屌咗先算
有人阻止就屈佢係事主/狗公
然後繼續屌

笑撚左 班on9仔 又要屌又要睇都算 仲要走埋去求圖

真係好撚肉酸 你話佢唔係狗公我都唔信啦今次 起初屌得咁開心 之後比條女撚到求J圖 我係條女都笑鳩你啦 垃圾
https://t.me/thomashm

想入group. 唔該巴打
之前ig係咪好多同條仔既合照?
[member] [/member]
D你個頭 B左右咋

but我屌
連登仔好似幫佢up緊人氣咁
記得條女講話條仔同成佢求婚
記得條女講話條仔同佢求婚

死狗公 又話起人個ex底既?做咩成隻死狗咁問事主

你以為真係可以同人deal然後自己收埋獨家相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞