‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王漫畫 第987話《忠臣錦》中文

447 回覆
70 Like 4 Dislike
比鎖左隻手,斬左隻手咪冇海樓石鎖囉
咁隻手斷鳩左
不死鳥能力咪再生囉
鎖住左斬就永久傷害啦仲再生
人係有言論自由,但有時都要睇場合,同埋睇佢有咩根據,走入人地盤講句要打哂所有人,唔好話凱多啦,一般卒仔都會諗佢憑咩講呢句野,但佢之前表現個個都有眼睇,每次都係咁講,每次都令人失望,我覺得呢個係點解咁多人唔鍾睇路飛既其中一個原因
佢細細個夠已經話要做海賊王啦

一句說話反駁你
“會睇場合講野就唔係路飛啦”
而家唔係唔比講阿,係有咩野令到佢覺得佢有實力講呢句,睇個漫畫都有引戰狗,同你講哂尻氣
跟本唔係討論,周圍引戰
佢啱啱出海都話要做海賊王啦
我又覺得路飛輸唔哂 凱多好立flag feel
引咩戰
睇咁耐海賊王,啲人設就係咁嫁啦。咁都有得屌
做海賊王好明顯係佢既目標,要時間去實行,但打底哂所有人係講而家既事...

其實我覺得如果實力黎講路飛一人打唔底凱多架啦,所以先有九俠同毛皮族去扣左凱多既血先

至於佢話要打底所有人應該係靠同盟去打底
我就覺得路飛有咩就講 想點就點 係佢性格 雖然好多人屌佢冇成長
但佢生日係日本兒童節 我諗尾田真係想畫佢長唔大 有啲細路仔個種感覺 所以”童言無忌”囉

同意靠同盟打其他人 佢咁信夥伴
我都覺
仲可能用海樓石既釘仔吉中海多
https://www.youtube.com/watch?v=l143opVonQo
嘩 佢咁大膽講呢個假設出黎真係
比人鎖左個陣咪又比黃猿射左幾個窿出黎
解開鎖之後咪又係再生返
屌,有bug
想知鑽石喬斯有冇生返隻手出嚟
點解會生返?
佢變完鑽石
將頭髮部分切出嚟賣
脫離即變頭髮
其實凱多就是阿金
龍圖案伏筆 伏左20年

由於凱多係阿金 所以今年先係山治年

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞