‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王漫畫 第987話《忠臣錦》中文

447 回覆
70 Like 4 Dislike
好正
精神承傳
為左比路飛早D追擊凱多

山治會頂住大媽
我講緊幾勁既人都唔係完美呀
唔同因素都會影響 判斷
包括性格 當時環境 同健康狀況
戰力勁就代表完美咩

白胡就中哂三樣先俾自己友偷襲

睇野成個小學雞咁 淨係識諗戰力高低 高就秒殺低咁
好似上面有人講鷹眼秒唔到鑽石 花劍就話佢唔係
Top tier

依到d人睇野真係好撚好笑
身為四皇比個二億幾既偷襲中刀咁都叫講得通?

大媽核爆都無事,白胡有病就變紙扎?
老年72歲 心臟病長期要吊鹽水 200%愛同信任家人
夠理由未?

你估真係打機咁呀
有哂戰力表 我戰力2萬 無論咩情況就一定> 秒殺 戰力2萬以下既人
凱多估佢地學識左流櫻啫
係咪學識根本唔係個重點,重點係想講佢地繼承禦田意志,唔用流櫻去表達自然會用其他野
首先
卡普同雷利頂上76添啦,影響左啲乜

尾田講過老唔影響實力

其次,羅傑有絕症咪又係咁

再講艾斯一次都偷襲唔到白胡

唔通大媽全天候防彈又唔信家人又咩,

你白胡仲係戰場
又係搵唔同人扣晒凱多d血跟住俾路飛尾刀
希望多d其他人嘅打鬥,少d路飛
都係討論下班友忽然間咁勁啫,凱多唯一傷口得一佢地幾知都插晒入去
凱多會唔會都係毛皮族 - 龍龍果實

所以一直以黎都只係叫最強生物
原來明哥已經係幾年前
七武海應該純粹係個期邊個紅就搵邊個,
唔一定係有實力
尾田講過老唔影響實力????????????????????????
不死鳥夠講過全盛白胡冇人可以偷襲到佢啦 所以艾斯先偷襲唔到佢咋
定係你覺得隻蜘蛛佬勁過艾斯呀
你究竟有冇睇頂上架定係又飛住黎睇呀
白死鳥強調左好多次 佢心臟病 又老 搞到佢實力大不如前呀
重點係白死鳥係船醫黎

羅傑有絕症咪又係咁傻的媽野都講得出黎真係傻西一件
有冇講咩病呀
仲有羅傑由頭到尾寫得咁撚7少 死個時仲要咁撚後生
都拎出黎做例子笑死人

大媽例子又係錯撚哂 大媽見到手下背判/做錯野即殺呀
大媽根本唔撚信佢班手下
白胡會唔會呀

依條友睇所有野唔係1就2
今次應該又無人真係打飛到大媽
大媽好似仲勁過凱多咁
下下靠佢暴食症 失憶先neff佢

流櫻好似只係和之國對武裝色嘅稱呼
係高級流櫻(武裝色)先有從內部破壞對手嘅效果(好似係)
fine 老唔計
咁尾田有冇講病唔計?
艾斯偷襲唔到佢 蜘蛛佬偷襲成功
+上不死鳥強調左無數咁多次 白胡心臟病 先去唔返全盛 代表咩?
白胡子係老加病
返唔到全盛唔等於比隻蜘蛛偷襲成功吖?

去到戰場唔開武裝,見聞色都唔開又咩玩法
所以病到去戰場武裝色見聞色都開唔到?
BTW無記錯艾斯上船已經吊緊鹽水

仲有紅髮上白胡船個時距頂上唔係差好遠,有無唔夠紅髮打
你點知的
節奏好快,J死我了

路飛咁大口氣,應該已經練成五檔啦掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞