[月經] 劇情最好嘅蒙面超人係邊套

180 回覆
1 Like 2 Dislike
月騎好差咩 佢個蒙面超人帝王設定我幾鍾意

宜家講劇情呀 再型都唔得啦

再講 kiva出左emperor form後 集集都睇佢把打飛機劍真係

諗清楚傾緊劇情定造型先啦

諗清楚傾緊劇情定造型先啦

淨係聽到講咩月騎咩帝王,都知係咩人黎
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好
係咪因為主角拍gay片比人針對

前面悶撚到嘔 係後面轉左人寫先好睇

但轉完之後佢快速收晒所有伏筆直落主線,好有功力
Kuuga
其實外形黎計kabuto真係好好j
btw,而家套amazon都好正,肢解式殺怪,第2季唔知豁左出去定失左控,血腥左好多

成日影住食人條屍

第二集好血腥

雖然S2都係播左幾集, 但感覺係好過S1
S1之前不斷聽到有人吹捧黑暗、血腥
其實只不過畫面用filter
血腥就更加唔係,全部amazon既血都係石油黎
反而角色既心理變化同鏡頭運用先係amazons S1既優點
尤其頭幾集好多意像畫面, 睇完係值得由頭睇返

唔知係我睇唔明s1定點 愈睇愈唔知佢想點 後面劇情好撚悶 打鬥又唔爽快咁 血腥又唔係 隊驅逐班又好似是但著件衫就係 但都冇撚用 主角又唔知佢做乜鳩 精神分裂咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞