[月經] 劇情最好嘅蒙面超人係邊套

180 回覆
1 Like 2 Dislike
完整度流暢度kuuga無撚得輸

同意
新果D似兒童鬥劇 除左amazon

你又冇睇過新個d先?

睇晒,新嗰啲好鍾意將劇場版插喺唔知邊兩集中間,唔睇真係亂到仆街。

應該近呢5-6年係得W冇呢個問題,W劇場版同電視版嘅關係好細

個人覺得AtoZ個套好緊要喎

其實W嘅劇場版功能一係補充個故事入面失落咗嘅迷,另一個係延伸劇情,但睇唔睇都唔會話有啲明明前一集都冇發生但下一集就發生咗嘅情況

唔知我講咩嘅可以回顧decade、fourze、den-o等等幾套
W係平成年代最好睇既幪面超人,
撇除超人呢個元素,當係一套劇都好睇

新平成一定係W,造型、劇情都屌打其他
甲鬥王我勁鍾意
個超人夠哂型

無一位可以型得過佢個造型,變身個下cast off, 再加埋臉上天線向上合個下,完全係經典

新出個班超人⋯愈睇愈低B...

Kabuto其實淨係造型出色
完整度流暢度kuuga無撚得輸

同意

你又冇睇過新個d先?

睇晒,新嗰啲好鍾意將劇場版插喺唔知邊兩集中間,唔睇真係亂到仆街。

應該近呢5-6年係得W冇呢個問題,W劇場版同電視版嘅關係好細

A to Z劇情可以駁番TV版
Begins Night同Skull果兩套都可以

但唔睇對劇情進行影響不大
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好
係咪因為主角拍gay片比人針對

同意

你又冇睇過新個d先?

A to Z劇情可以駁番TV版
Begins Night同Skull果兩套都可以

W既劇場版先至同TV關係最大喎
佢直頭係上一集風都塔完整,下集同你講有人整爆左
Begins Night就講埋第1集開頭發生左咩事

你睇下OOO, Wizard劇場版,個d就真係關係細喇

W可以當自己係風都居民,睇哂所有TV外作品就砌得幅圖完整好多

外傳:
Eternal外傳都非常不錯,先睇AtoZ再睇eternal
A哥外傳就同主故事冇咁緊密,係屬於A哥嘅故事
sor大佬,我應該重睇完先出聲
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好

我個人感覺blade同faiz嘅設定有少少咁多似,好感不大
lm
Kuuga
其實外形黎計kabuto真係好好j
btw,而家套amazon都好正,肢解式殺怪,第2季唔知豁左出去定失左控,血腥左好多

成日影住食人條屍

第二集好血腥

雖然S2都係播左幾集, 但感覺係好過S1
S1之前不斷聽到有人吹捧黑暗、血腥
其實只不過畫面用filter
血腥就更加唔係,全部amazon既血都係石油黎
反而角色既心理變化同鏡頭運用先係amazons S1既優點
尤其頭幾集好多意像畫面, 睇完係值得由頭睇返
Kuuga
其實外形黎計kabuto真係好好j
btw,而家套amazon都好正,肢解式殺怪,第2季唔知豁左出去定失左控,血腥左好多

成日影住食人條屍

第二集好血腥

雖然S2都係播左幾集, 但感覺係好過S1
S1之前不斷聽到有人吹捧黑暗、血腥
其實只不過畫面用filter
血腥就更加唔係,全部amazon既血都係石油黎
反而角色既心理變化同鏡頭運用先係amazons S1既優點
尤其頭幾集好多意像畫面, 睇完係值得由頭睇返

S2暫時好過s1
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好

初時因為造型唔得我歡心所以冇睇Blade,過後無聊睇返又覺得幾有趣
每條伏缐交代的幾好,成個劇本真係幾正,完全係劇情吸引返我追看,而變身設定亦同故事息息相關,結局更令佢比Faiz高一籌!
其中拉打㩒機出糧丶打爆面具見樣呢D都幾攪嘢
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好

初時因為造型唔得我歡心所以冇睇Blade,過後無聊睇返又覺得幾有趣
每條伏缐交代的幾好,成個劇本真係幾正,完全係劇情吸引返我追看,而變身設定亦同故事息息相關,結局更令佢比Faiz高一籌!

講起Blade就諗起
Decade劍崎變身果陣爭d插唔到卡果幕
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好

講起Blade就諗起
Decade劍崎變身果陣爭d插唔到卡果幕

Blade 出左梅花之後,劇情推進得好慢
真係個結局好, 如果唔係都好爛
龍騎無得輸
鎧武同ex-aid有種令人好想追落去嘅慾望
理想不可減退
W!!
理想不可減退

全力勇敢的衝出去
decade
月騎好差咩 佢個蒙面超人帝王設定我幾鍾意
ex-aid好撚好睇
Decade

Decade結局完敗所有
只係你地睇唔到咁解

Movie大戰嘅世紀大騙局
當初睇完預告仲好期待
淨係睇到W,對我TV黎講劇情頭兩位1定係W同龍騎。

但劇場版黎講最好睇一定係FAIZ
點解咁小人講blade
我記得劇情明明都好好

前面悶撚到嘔 係後面轉左人寫先好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞