[月經] 劇情最好嘅蒙面超人係邊套

180 回覆
1 Like 2 Dislike
龍騎
古迦完勝
鎧武世界第一
完整度流暢度kuuga無撚得輸

同意
新果D似兒童鬥劇 除左amazon

你又冇睇過新個d先?

4個超人性格突出鮮明
再加神級結局

同意

你又冇睇過新個d先?

肯定佢冇
Ex-aid 聖誕節死6歲,已經睇到想喊
仲未計伏筆,集集睇到嘩嘩聲
一定係龍騎

龍騎no.1

同意

你又冇睇過新個d先?

肯定佢冇

點解要提車車

同意

你又冇睇過新個d先?

肯定佢冇

點解要提車車

果集真係
龍騎for sure

同意

你又冇睇過新個d先?

肯定佢冇

你都懵既 無睇過點講得出 事實上你幼稚好多 定你歲數還小
555 龍騎 甲鬥王 唔知計唔計既響鬼

電王都ok,但個feel怪怪地
kuuga agito 龍騎 555 W 暫時無得輸
利申睇到武鎧之後唔得閒睇停咗
甲鬥王我勁鍾意
個超人夠哂型
EX-AID
龍騎同W sure win
kuuga

kuuga

kuuga

Kuuga大推

同意

你又冇睇過新個d先?

睇晒,新嗰啲好鍾意將劇場版插喺唔知邊兩集中間,唔睇真係亂到仆街。

應該近呢5-6年係得W冇呢個問題,W劇場版同電視版嘅關係好細
新平成既話W同鎧武
Ex-aid前幾日新睇(見好多人討論)

同意

你又冇睇過新個d先?

睇晒,新嗰啲好鍾意將劇場版插喺唔知邊兩集中間,唔睇真係亂到仆街。

應該近呢5-6年係得W冇呢個問題,W劇場版同電視版嘅關係好細

個人覺得AtoZ個套好緊要喎
咁多人都讚ex 係咪要睇番
舊平成:
kabuto,kiva,decade以外

新平成:
w , ooo , 鎧武 , drive ,exaid
W係平成年代最好睇既幪面超人,
撇除超人呢個元素,當係一套劇都好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞