[月經] 劇情最好嘅蒙面超人係邊套

180 回覆
1 Like 2 Dislike
如果無時間,只可揀一套黎睇,
巴打推薦以下睇邊套?

龍騎
Faiz
鎧武

thx

龍騎

Fazi
因為招踢真係好撚正

Faiz個尾收得好差
一定係龍騎
我覺得exaid除左劇情之外真係好關D演員演技事,特別係社長同埋貴利矢死個集,係演技令人好投入,社長個種痴撚線mode根本係狂人模式

Poppy比人圍毆
我覺得exaid除左劇情之外真係好關D演員演技事,特別係社長同埋貴利矢死個集,係演技令人好投入,社長個種痴撚線mode根本係狂人模式

Poppy比人圍毆

poppy被人打咗一巴之後個表情演得幾好
巴打推薦以下睇邊套?

龍騎
Faiz
鎧武

thx

龍騎

Fazi
因為招踢真係好撚正

Faiz個尾收得好差
一定係龍騎

個人覺得木場嗰交代得好草率
佢係長田死咗之後
先開始好憎人類
想保護隻王創造新時代
但同乾巧打完之後
就咁畀乾巧三言兩語影響
最後同隻王攬炒

木場tv同劇場版同係彈出彈入
巴打推薦以下睇邊套?

龍騎
Faiz
鎧武

thx

龍騎

Fazi
因為招踢真係好撚正

Faiz個尾收得好差
一定係龍騎

佢係長田死咗之後
先開始好憎人類
想保護隻王創造新時代
但同乾巧打完之後
就咁畀乾巧三言兩語影響
最後同隻王攬炒

因為本身plan 60集無啦啦俾人cut到50
木場
巴打推薦以下睇邊套?

龍騎
Faiz
鎧武

thx

龍騎

Fazi
因為招踢真係好撚正

W
巴打推薦以下睇邊套?

龍騎
Faiz
鎧武

thx

龍騎

Fazi
因為招踢真係好撚正

Faiz個尾收得好差
一定係龍騎

佢係長田死咗之後
先開始好憎人類
想保護隻王創造新時代
但同乾巧打完之後
就咁畀乾巧三言兩語影響
最後同隻王攬炒

因為本身plan 60集無啦啦俾人cut到50

關咩事,敏鬼大師d野,有幾何不爛尾
世界大戰抹黑宇宙了
明明講緊劇情又有人扯去造型到
都2017年啦 仲唔化既 拉打一定要似昆蟲咩
比起似昆蟲 我覺得敵我同源呢個設定 先係拉打核心價值

講返正題先 舊平成個人會投龍騎一票
唔止主角,就連每個配角拉打都好有特色
中二白虎 同埋 二世祖山羊呢兩個故事真係好深刻
之後我會排faiz 不過faiz係衰有少少似TVB 好多誤會同巧合

新平成 個人鍾意鎧武同W
EX-AID 希望keep住神展開 唔好虎頭蛇尾
收皮啦
係古加
555 龍騎 甲鬥王 唔知計唔計既響鬼

電王都ok,但個feel怪怪地

有巴打鐘意響鬼 其實前段真心正架

W之後一段時間無睇,因為以前都係跟我呀哥睇
直到依加Ex-Aid睇返
自己最鐘意應該係W,之後電王、響鬼
Ex-Aid追落幾鐘意

Ex-Aid追落幾鐘意

響鬼前期真係比人低估得好緊要
除左kuuga 設定最認真既拉打應該係佢
唔同鬼負責打唔同類型既怪 要搵怪打又要做一大輪野
同埋又勵志 明日夢先係主角
世界大戰抹黑宇宙了

之後我會排faiz 不過faiz係衰有少少似TVB 好多誤會同巧合

其實kuuga到exaid一直都用緊唔同方式演繹"敵我同源"
世界大戰抹黑宇宙了

其實kuuga到exaid一直都用緊唔同方式演繹"敵我同源"

無錯
所以日日係到講邊個邊個唔係拉打真係好無聊
新平成嘅話EX-AID呢一隻黑馬同愛之戰士嘅鎧武最好睇

舊平成的話講邊套唔好睇快d

新平成仲留左W,除左兩集一怪人一故事呢個唔太健康嘅故事方式,仲教壞後面d編劇之外。佢個劇情真心幾高汁

Ex-Aid追落幾鐘意

次次都入森林度打out曬budget,d鏡頭勁用心(呢個無關劇情sor
可能係因為係我第一套真係睇曬嘅拉打啦,真係覺得好特別
響鬼教明日夢,斬鬼帶轟鬼,覺得好有意思

雖然最後都變返去礦石場打打打
同埋有好多設定斷咗,例如晶嗰個練到幾多段,同埋最後尾大蛇

唉好少揾到響鬼同好,好激動添
Kabuto 世界第一
EX-AID 垃圾黎架咋
千祈唔好睇呀

新平成仲留左W,除左兩集一怪人一故事呢個唔太健康嘅故事方式,仲教壞後面d編劇之外。佢個劇情真心幾高汁

兩集一怪人一故事係三條陸風格,佢鍾意寫單元
但係佢單元得黎係有連主線
單元到含苞散既佼佼者係Wizard
Kabuto 世界第一
EX-AID 垃圾黎架咋
千祈唔好睇呀

Agger
W、鎧武同Drive都係唔好睇
新平成必睇Wizard同Ghost

Ex-Aid追落幾鐘意

次次都入森林度打out曬budget,d鏡頭勁用心(呢個無關劇情sor
可能係因為係我第一套真係睇曬嘅拉打啦,真係覺得好特別
響鬼教明日夢,斬鬼帶轟鬼,覺得好有意思

雖然最後都變返去礦石場打打打
同埋有好多設定斷咗,例如晶嗰個練到幾多段,同埋最後尾大蛇

唉好少揾到響鬼同好,好激動添

有人話宋亡以後無中國,我就話28話後無響鬼
舊平成講劇情最好應該係Kuuga
個設定、鋪排、敘述、人物都係上乘
之後就到出龍騎
但龍騎唔知係咪太多rider嘅關係
有時寫到好亂
王蛇出場之後佢個角色重有個性過龍騎同騎士
kuuga 龍騎 w

555都唔差 只係收尾收衰咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞