世上唔會再有下一個Angelababy

897 回覆
141 Like 682 Dislike

是時候睡覺了,想快點到星期六可以休息

巴絲們晚安⭐️
照負皮
有冇多啲fan拍 通常啲平面照都p 睇唔到真五官
但baby係靚既 mix都已經唔係港女樣啦
有冇多啲fan拍 通常啲平面照都p 睇唔到真五官
但baby係靚既 mix都已經唔係港女樣啦

Baby不怕紅爐火,請接招

好肚餓
靚靚下巴仔
靚靚下巴仔

嗰啲係改圖,看你眼睛夠不夠雪亮
其實我真係唔覺得佢帶牙套嗰陣個樣同之後個樣有太大分別,帶牙套會翻唇同脹面是常識吧?
已經睇得出佢五官好精緻,唔明點解會話佢整容整哂全部咁,就算有我都覺得係微調,明星執少少都幾正常呀
咁多明星整容,係得baby俾人唱足咁耐
係咪因爲佢五官真係完美得滯

車 飯冰冰都大把連登毒撚屌佢整容啦 明明人地17歲拍還珠格格都已經好靚 個陣好多人仲話佢靚過林心如添 而家最多有打針收窄左個鼻翼 即係你地口中講既微調 有啲人根本就係唔抵得人地個樣咁完美 實質上唔好話微調 比mia呢啲整容雞佢地都照狗衝去屌啦
利申 覺得ab同飯冰冰都好靚
其實我真係唔覺得佢帶牙套嗰陣個樣同之後個樣有太大分別,帶牙套會翻唇同脹面是常識吧?
已經睇得出佢五官好精緻,唔明點解會話佢整容整哂全部咁,就算有我都覺得係微調,明星執少少都幾正常呀
咁多明星整容,係得baby俾人唱足咁耐
係咪因爲佢五官真係完美得滯

車 飯冰冰都大把連登毒撚屌佢整容啦 明明人地17歲拍還珠格格都已經好靚 個陣好多人仲話佢靚過林心如添 而家最多有打針收窄左個鼻翼 即係你地口中講既微調 有啲人根本就係唔抵得人地個樣咁完美 實質上唔好話微調 比mia呢啲整容雞佢地都照狗衝去屌啦
利申 覺得ab同飯冰冰都好靚

英雄所見略同

成日話似樣,好想提提那邦人是時候驗眼
李英愛靚好多囉

巴打好跳脫啵

紅色好襯佢

巴絲晚安
好掛住樣子巴

Baby響跑男入面好真性情,睇得好舒服
好掛住樣子巴

我都掛住樣子架

好靚好溫馨

太完美

有一段時期baby嘅妝容好有東洋味

再帶baby黎同一眾巴絲打個招呼先

見親Baby嘅樣就好開心,咩煩惱都會煙消雲散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞