世上唔會再有下一個Angelababy

897 回覆
141 Like 682 Dislike
lm
佢係靚,但洗唔洗講到咁誇張

可能我當時感情過於豐富、愛如潮水咁湧去baby度,如果令閣下感到不適,小弟由衷向巴打賠個不是

入黎係睇樣子巴打

入黎係睇樣子巴打

呢個假架,真嘅已經唔再抹黑Baby,Baby用時間證明自己清白
樣子巴改名

根本就係佢 樣子巴係咪痴左綠啦
掛住樣子
樣子巴改名

根本就係佢 樣子巴係咪痴左綠啦

我係如假包換全新好靚嘅baby粉大平賣,
而樣子巴響隔離登嘅堅持都值得一讚,但始終Baby真金不怕火煉,現在已成為重生嘅不死之鳥
覺得佢同黃曉明一齊左之後就越黎越靚
應該係有愛情既滋潤所以更上一層樓?
覺得佢同黃曉明一齊左之後就越黎越靚
應該係有愛情既滋潤所以更上一層樓?

呢種係女人生活美滿幸福嘅感覺,黃曉明俾到安全感同被愛嘅感覺baby,我都好想下世能達至黃曉明呢種有錢有地位但對愛專一嘅無敵境界

Baby做代言嘅廣告永遠令人一見傾心
個鼻越整越高越長成個印度人咁
其實我真係唔覺得佢帶牙套嗰陣個樣同之後個樣有太大分別,帶牙套會翻唇同脹面是常識吧?
已經睇得出佢五官好精緻,唔明點解會話佢整容整哂全部咁,就算有我都覺得係微調,明星執少少都幾正常呀
咁多明星整容,係得baby俾人唱足咁耐
係咪因爲佢五官真係完美得滯
個鼻越整越高越長成個印度人咁

上面我貼咗佢細個,同埋佢一家人嘅相,可以睇得出佢嘅靚係遺傳
其實我真係唔覺得佢帶牙套嗰陣個樣同之後個樣有太大分別,帶牙套會翻唇同脹面是常識吧?
已經睇得出佢五官好精緻,唔明點解會話佢整容整哂全部咁,就算有我都覺得係微調,明星執少少都幾正常呀

以前高登貼呢啲真心話必然會被圍剿,依家呢度陽光燦爛好多

為咗悼念我消逝的青春時代,我會不定期響呢個post貼貼我最愛的Baby.🍓
召喚好似已經完成
嬰兒都有人吹 生左咪知有無整囉
世上唔會再有下一個新垣結衣就真

波多野

不要說了

蒼井空

以前高登貼呢啲真心話必然會被圍剿,依家呢度陽光燦爛好多

Agger
第一次見到有洗白ab既post無俾人怒屌
不過高登時期我已經覺得ab係無啲人講得咁誇張
微整個個女星都一定有,打下針咁
但整體個樣的根本差唔多
佢喺中國紅到發紫

希望樓主唔係假膠
Baby一出道仲有baby fat個陣真係好靚
Jm根本冇得比
但近年就重左大陸味
佢出道冇耐已經係日本好紅
個種化乜似乜既可塑性先係佢紅既原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞