世上唔會再有下一個Angelababy

897 回覆
141 Like 682 Dislike
其實我真係唔覺得佢帶牙套嗰陣個樣同之後個樣有太大分別,帶牙套會翻唇同脹面是常識吧?
已經睇得出佢五官好精緻,唔明點解會話佢整容整哂全部咁,就算有我都覺得係微調,明星執少少都幾正常呀
咁多明星整容,係得baby俾人唱足咁耐
係咪因爲佢五官真係完美得滯

以前高登貼呢啲真心話必然會被圍剿,依家呢度陽光燦爛好多

Agger
第一次見到有洗白ab既post無俾人怒屌
不過高登時期我已經覺得ab係無啲人講得咁誇張
微整個個女星都一定有,打下針咁
但整體個樣的根本差唔多

唔係洗白,係深情剖白

打美白針,瘦面針,cool牙如果算係整容嘅一種,咁baby算有整
希望樓主唔係假膠
Baby一出道仲有baby fat個陣真係好靚
Jm根本冇得比
但近年就重左大陸味
佢出道冇耐已經係日本好紅
個種化乜似乜既可塑性先係佢紅既原因

佢真係好靚,但依家真係好大陸
反而jm越老越靚,唔化mk妝行輕熟女路線後靚左好多,摵走左唔少mk味
btw我都有預感ab會慢慢淡出專注家庭同事業,有個有米老公唔憂食唔憂著仲八足咁多爪,佢根本唔需要再出黎捱
希望樓主唔係假膠
Baby一出道仲有baby fat個陣真係好靚
Jm根本冇得比
但近年就重左大陸味
佢出道冇耐已經係日本好紅
個種化乜似乜既可塑性先係佢紅既原因

可能我唔太熟大陸,但完全唔覺大陸味,即係冇好似大媽粗聲粗氣,動作粗魯,衣著老土嘅問題出現於佢身上
有無佢做迪士尼節目既相睇下
btw我都有預感ab會慢慢淡出專注家庭同事業,有個有米老公唔憂食唔憂著仲八足咁多爪,佢根本唔需要再出黎捱

最欣賞佢一個女人仔就算嫁咗有錢老公都一樣咁努力賺錢,唔係港女思維
個仔個樣

你是否已經有幸見過?
有無佢做迪士尼節目既相睇下

即係箍牙時期?
上面post咗,歡迎參觀

好多造型都Carry得好好

呢種成熟型好少出現,但都好靚
樓豬你數少咗微微一笑很傾城電影版啊

多謝絲打提點
網上好多電視劇同電影版嘅比較,
絲打覺得電影版拍得如何?

多謝絲打提點
網上好多電視劇同電影版嘅比較,
絲打覺得電影版拍得如何?

還可啦
純天然獨立生長靚靚下巴仔
純天然獨立生長靚靚下巴仔

大個仔,唔好咁易俾人誤導
痴撚線

真係靚到痴線架
不停追住佢個純天然獨立生長下爬仔黎啜
不停追住佢個純天然獨立生長下爬仔黎啜

不應讓女人流淚
毒到你
雖然啲人話baby整容又點又盛

但就算佢真係有整
佢天生個混血底已經贏左好多人

所以佢依然係個靚女

Agger 一向覺得佢靚 佢本身混血底輪廓已經深過好多人
宜家大把人整 但覺得冇人靚過佢自然過佢 佢應該係整得最靚最成功嗰個
好多都整到好唔自然/唔襯

毒到你

已成過去
淨係做第三者,搶人男朋友呢樣已經幾靚都冇用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞