世上唔會再有下一個Angelababy

897 回覆
141 Like 682 Dislike

至少響我心目中,佢嘅地位無可取替

佢,唔似劉亦菲咁仙女一般咁遙不可及

反而係似一個鄰家女孩咁一直陪住我由發育期開始一直咁一齊成長

由佢同Janice Man一齊走入我視線一刻開始,我對佢已一見難忘

之後開始留意佢一舉一動,開始了解更多,知道佢俾人因為葡萄佢一炮而紅就不斷發放佢整容嘅假消息,但我一直好理智咁繼續默默地支持…

之後,佢每本寫真都會買兩本,一本收藏,一本鑑賞…好多時俾朋友取笑我都默不佢聲,因為佢值得

當年…大約有六七年前,知道佢會有商場show,一定會埋響粉絲群中呆望完美無瑕嘅心中所愛

佢嘅電影,唔理影評,我全部都照單全收

唔洗接,樣子巴打已經放棄抹黑baby

電視劇大多演古裝,我感覺時裝劇比較適合佢

感情路上,baby係一個敢愛敢恨嘅人,在自己事業剛剛起步亦勇於公開感情事,但對方是陳偉霆我卻傷心了許久,我覺得陳偉霆花花公子襯唔起baby

還好,Baby最後始終選擇到一個有上進心,穩重,最重要係認真,全心全意對baby好嘅對象,我呢個Fans從佢結婚當日起感覺到好似完成咗一項歷史任務,亦從那一天開始我自己嘅另一個人生,我唔再為其他女藝人而瘋迷,我唔會再係其他人嘅Fans

唔洗接,樣子巴打已經放棄抹黑baby

世上複製到多一個 Angelababy
世上複製唔到多一個 你的樣子如何

依家嘅baby除咗係藝人,佢亦身兼太太,母親,同好多生意,佢係一個家庭觀念好重嘅女仔,我預計到佢將會漸漸離開觀眾嘅視線,主力攪生意同陪屋企人…

而世上再唔會有下一個咁完美咁令我著迷嘅女藝人,唯有Angelababy!

最後,多謝眾巴絲咁有心機睇我嘅Fans心路歷程,如果你地都鐘意過baby,或者有其他藝人fans嘅感情想舒發,我都好歡迎你響敞post留字,交換吓做Fans嘅點滴,我明天要返工,小弟先行告退,期盼日後響呢個post可以收到大家嘅留言或意見,晚安

從Fans生涯中,我從baby身上學到一種人生哲學,亦可以說是一種修養,就是:「人生就是不斷學習,努力改善自己的短處,而不應該用挑剔別人的手法去試圖遮掩自己的缺點。」

我相信她會一直幸福下去.
世上唔會再有下一個新垣結衣就真
世上唔會再有下一個新垣結衣就真

結衣BB仲有排紅,唔洗擔心

雖然baby一直行嘅係健康清新路線,但有時某啲造型係幾有女人味
2%嗰期靚過而家
2%嗰期靚過而家

點可能,當年真係細路女一名,依家係熟咗嘅櫻桃

以前大家成日將佢地兩個作比較,
不過我目不斜視,始終如一

她們都有這樣的報導,

而全部所謂baby嘅指控相片,都係佢cool牙嘅時期,呢個係我睇過樣子巴打嘅精心傑作同後所得出嘅客觀結論

查實依家一講baby就召喚,
係幾時開始嘅一種壞風氣!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞