世上唔會再有下一個Angelababy

897 回覆
141 Like 682 Dislike

唔洗接,樣子巴打已經放棄抹黑baby

世上複製到多一個 Angelababy
世上複製唔到多一個 你的樣子如何

其實樣子巴打去咗邊?
無過嚟連登?
其實佢真係幾靚 整容完美左佢個樣

不過janice man真係好可惜 明明拍住出道
樣幾靚又有氣質 但紅唔起
如果唔跟黎明可能紅好多

Jm 西口西面 摵唔甩陣Mk 味

其實樣子巴打去咗邊?
無過嚟連登?

入左沈門 放棄左塵世七情六慾
屌原來係認真
我仲一路睇落去等有爆點
開個仔出黎見我再講啦!唔肯比人睇,慌死唔係完全唔撚似依家個樣

其實樣子巴打去咗邊?
無過嚟連登?

入左沈門 放棄左塵世七情六慾

https://lihkg.com/thread/211848/page/1
一直都有開post

拎左人地個名黎用咋
你係baby既公關?
睇親啲相
張張都唔同樣
以前認人好差 根本分唔清係咪佢

佢個樣一出道時已經令我眼前一亮,對眼即時容不下其他新進𡃁模
睇輪廓 佢一定有微整
反而jm唔肯定 化妝都ok

Ok,可能我情人眼裡出西施啩
雖然啲人話baby整容又點又盛

但就算佢真係有整
佢天生個混血底已經贏左好多人

所以佢依然係個靚女

佢一家都係靚仔靚女黎
樣子兄由lihkg開壇第一日到而家都未蒲過頭,屌,懷念

別怪他,人係會長大嘅
第一次見人吹奏baby

愛一個人無罪
其實佢真係幾靚 整容完美左佢個樣

不過janice man真係好可惜 明明拍住出道
樣幾靚又有氣質 但紅唔起
如果唔跟黎明可能紅好多

Janice man真係正過baby

見人見智,我覺得JM嘅靚,未到baby嘅級數
就算整又點 邊個好似佢咁完美

唯一係演古裝唔夠古典美
雖然啲人話baby整容又點又盛

但就算佢真係有整
佢天生個混血底已經贏左好多人

所以佢依然係個靚女

Agger 一向覺得佢靚 佢本身混血底輪廓已經深過好多人
宜家大把人整 但覺得冇人靚過佢自然過佢 佢應該係整得最靚最成功嗰個
好多都整到好唔自然/唔襯

佢由細路女開始已經靚
開個仔出黎見我再講啦!唔肯比人睇,慌死唔係完全唔撚似依家個樣

就算係你身邊嘅親戚朋友都唔一定成家全部一樣樣,你地又何必惡意將這種罪名加諸佢身
你係baby既公關?

佢已經唔需要用呢種手段
屌原來係認真
我仲一路睇落去等有爆點

我係咪應該放響感情台

你都幾變態,咁都有得block
專制過金仔

唔緊要,我已經睇化咗,反正網絡世界就係咁無情
咁多圖

高/連巴打所認識嘅baby,睇過嘅相,都只係樣子巴嗰堆,我有必要俾返真正嘅baby俾大家睇
大家好
我入來打個招呼
好強既氣
大家好
我入來打個招呼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞