其實點解咁多人咁迷水晶

370 回覆
341 Like 13 Dislike
同埋想講嘅係,賣水晶嘅利潤係好大好大,
我以前都有賣過水晶玩過下咁。每次都係自己去唔同批發揀鏈揀水晶,每次大概會入20-30條唔同類別嘅鏈或吊墜。我賣3-4條鏈或吊墜,嗰批貨就已經回咗本,我賣嘅價錢仲要係低過出面街舖好多喎。
好似話要夾埋八字睇,
戴岩先有用。

我買左9條左右,但好多係見靚+平先買,
1xx都有條綠龍晶、女皇貝,
最貴就係碧璽700幾。

功能方面:事業、愛情、僻邪、全方位功能都有,
暫時最有用咪黑髮晶、月亮石,
月亮石戴完就同初戀男友拍拖(cmb識 )
拍左9個月都冇嘈過交。

但就唔會幫你賺好多錢,
本身有買少少股票玩下,已經收復3月股災失地
仲賺返有突
我有戴 得1條 不過係當飾物 好似錶咁 揀個時揀條自己覺得靚
乜野能量乜野功效我唔理 賣個條友仲話要買舊石淨化串野 我都唔采佢
屌我知你講咩漫畫
個畫風好似大大與小妹家嘛
真係好撚核突
月亮石真係好靚
其實點解咁多人咁迷宗教

其實點解咁多人咁迷都市傳說

其實點解咁多人咁迷偽科學

仲要買個水晶座定時淨化條鏈架
你當同星座差唔多得嫁喇,只係一個交際既話題黎
去台灣101 買左條虎眼石個sales 話可以增強能量
好似買左一年之後出左pool
但覺得唔太關事
我買左月亮石
2個月就識到初戀男朋友(CMB識)
期間有4個爛桃花
識左3個月就拍拖
拍左9個月冇嘈過交
我買左金草莓 戴完全身唔舒服
以後唔買火既水晶
20蚊就有包碎石啦
再唔係夜晚除左佢
放近窗邊位「曬月光」
要睇下咩拉
本身拉長貴既係睇晶清 無咩色係無問題
不過最緊要係光強
正常頂級既唔太大波都係1000內
講真大陸批發係好多假野 優化野
好似有d十幾蚊月亮石 望到都唔想帶
不過認同批發一定平好多
同埋你同事係比人呃
同埋好多水晶其實頂級既同入門級功效係差唔多
d人係追求靚先買到咁貴
我呀媽好似隨便買
連光都冇開

我呀媽以前有粒朋友畀
粒玉識走 明明條繩冇斷,粒玉都可以跌落地
仲要跌過幾次
後尾先知原來個粒係屍玉
買咗條粉晶
過咗半年先識到而家個男朋友 CMB too
期間應該有遇到6/7個傾左段時間唔夾
我一個月就一齊咗但之後都有嘈下交
btw 我唔係成日戴 主要都係擺喺度
好多人買同帶愛情水晶鏈
但我覺得係自我感覺良好
有無巴絲真係帶左 愛情運好左/識到好姻緣
想聽分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞