天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!

740 回覆
613 Like 18 Dislike
支那d女係咁諗咖。。。
佢地有句叫 一切都是套路,就係話d人做既野都係計劃。。
日本果幾張
屌你!同現在個套 CCTVB 濕鳩『迷網』劇「Love GPS」主線咁
耳大過精靈你係咪睇咗佢個cd cover
小明唔係sell樣,作曲填詞主埋一手包辦live穩定好過好多當紅歌手
你仲細係咪?
我身邊有個讀完大學既靚女為錢做傳銷呃緊人

非黑即白會累你無分辨能力
所以我問你係咪男仔?
男人既話就識睇品
你用學歷分係極懶既做法,有害,會連累你,
余文樂老婆好能有錢佢外父係大富豪
鐘意埋啲複製人
個Amy 姐就爽啦成日同天王名星調情,雖然唔係親身上陣
讀完大學 做傳銷 的例子你想表達咩?讀完大學都有壞人? 好正常呀?同我講既有咩衝突? 我無話 有大學學歷就一定娶喔

我係話 無大學學歷
唔係話 有大學學歷一定娶喔

大學學歷只係一個filter
就好似大公司話 要有三大
無話 每個三大applicant都會錄用喔

咁講啦,讀完大學 都有個別 做雞 呃錢 傳銷
你估,未讀過大學個啲,會點? 咪仲衰
嘩又插花又廚藝精通咁賢良淑德
真係差燒香掛畫
咁你可以再嚴謹啲
一定要外國大學甚至海外名校囉
作假呢啲 你chok佢幾chok都feel到既
除非你本身學歷好差啦

我再講多次,係 「無degree 一定唔娶」
無話過 「有degree就一定娶呀」
有degree都仲要再繼續篩選
睇下有無做過咩高危行業 Vien BB
只有騙子是真的
愛情都係假既
一個初中畢業->會計->模特
另一個 私立大專畢業

補下圖:
方媛 初中畢業
潘個條空姐 大專

學到了
彥林都唔係大學 你想表達d咩?
你覺得人格謀殺完非大學,你可以達成d咩目的?
你唔揀,ok既,但你無啦啦人格謀殺成批非ugrad人。即使係ucla我都唔會尊重你。
支那又將偷呃拐騙發揮到極致
睇佢一念無明個look對耳大過乜咁
佢啲歌十隻一模一樣點樣好法
大把手足唔係你所講既高學歷
咁又點?
同埋你攞大陸人同香港人質素拍埋黎比?
你對得住俾你d人格謀殺hurt到既手足?
講每句說話都要負責任d

有呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞