天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!

740 回覆
613 Like 18 Dislike
天真 強國國技邊有咁易學
我諗呢啲相片呃唔到人嘅,講真有乜出奇,我自己都諗咗好耐,點解呢啲咁嘅普通淘寶Model都可以識到啲天王巨星
屌你一個國家機器咁樣幫你溝仔。
佢第一下唔幫啲學員整容已經衰咗啦
呢幾條女王思聰應過食過曬但唔岩胃口
佢應該知amy姐咩料,以佢既身家應該得閒就call呢d女上去屌下

個amy姐其實一定有叫d女去陪下老細,始終有無收成真係唔知,唔叫d女去陪下老細搵返d生活錢點得
點知咁好彩有大客埋單

床上功夫一定有訓練既,不過要問當事人係唔係同一套iso流程唔
香港實力派代表Alice屌打晒佢哋
真係痴撚線 好撚心寒......
呢啲咁撚有目的嘅女真係好撚恐怖 完全接受唔到
好撚恐怖
問題係佢哋嗰啲淘寶靚妹錢都冇
同埋識到啲天王級數其實都比較難,明星仔就易嘅。
BTW邊個20歲果條女?
支人計劃好成功
豪門世家肯定嫁唔起 明星多錢又成日出trip 嫁個5、60歲仲咁型嘅城城 天王嫂好野
degree
中國大學OR淘寶都幫到手
篇文咪話個媽媽生幫佢哋搞曬全部嘢囉
拋磚引玉
嗰條女,
話晒人哋都係外國大學讀書,接受高等教育啊。
同啲淘寶妹邊有得比
不過同何生一齊好過同嗰啲乜鬼天王巨星嘅。
所謂天王到最後都係娶隻雞
大陸妹就一定唔好娶先可以放返到俾人呃嘅機會。
屌你呢啲唔係普通呃感情
唔好意思 禁錯負皮
痴撚線大陸真係乜撚都假、滲透好撚勁
好難想像佢地國家級既間諜係點樣
阿王澳洲食女已經伏
娶老婆仲伏

小美無睇住佢咩?
要扮第一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞