天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!

740 回覆
613 Like 18 Dislike
喱D都搞得到
間諜都算小兒科.....
真心覺得要推po
警剔連登仔唔好比支那女人呃
講真人哋真係貪佢個樣夠膠咩都咁大年幾又想生仔米搵呢啲女結婚囉,你估人哋唔知佢咩料咩
支那啲遊戲app原來仲玩緊真人版
啲支那人笑我哋天真又真係真,支那真係地獄鬼國嚟
娶唔娶都死 娶又顯得佢好蠢咁
CLS
好想睇郭富城同潘瑋柏咩反應,賺大陸錢,比大陸人騙感情
男女都有呢類PUA訓練營 完全癡撚線國家
女就搵老襯埋單釣金龜
男就想百人斬食囡騙色騙財 有啲仲特別傳播性病
有,中國好撚流行,都係叫PUA
之前聽到覺得連登仔會集團狗衝去報名
一個初中畢業->會計->模特
另一個 私立大專畢業

彥林都唔係大學 你想表達d咩?
你覺得人格謀殺完非大學,你可以達成d咩目的?
你唔揀,ok既,但你無啦啦人格謀殺成批非ugrad人。即使係ucla我都唔會尊重你。
睇黎你無讀過大學
1) 佢死前 15 歲
2) 你預期佢15歲完成大學學位?
3) 香港15歲未結得婚,而且會衰十一,返大陸啦你
4) 彥霖 not 林
不過未讀過大學係咁㗎啦,我都明既
人地個重點係叫你咪用學歷取決一個人嘅人格姐
當然你要用degree做最低門檻係你嘅自由,
但出到社會就自然會發現學歷同人格根本冇必然關係

佢可能表達得唔夠好,
但最後咁笑鳩人唔會令你有point啲

我就無 講過 學歷同人格 有必然關係
Stop putting words into my mouth

我只係話,學歷同 人格係有好 強既關係(strong correlation)
因為人格的塑造主要係受人的 經歷影響,而呢啲經歷主要就係教育程度,以為教育程度帶來的機會(例如去到大公司做,去外國見識等)所影響

可能都係講到好 統計學,不如畀個實際例子說明下

例如當我話 男人(平均)高過女人的時候
我並唔係話 身高同性別有必然關係
係人都知道 你可以搵幾條女出黎 高過 王祖藍

但如果叫你求其up個香港男人,要你估身高,你係會估 168-180
而香港女人,你會估 155-168
而大部分時間呢個估計都叫合理
呢個就係 性別同身高 展現出的 強關係(strong correlation)

返返正題
有學歷的人渣多的是
但普遍地,讀過書的人,人格平均地係好啲
我以為大家笑黑警 毅進狗 的時候
就已經明白呢個道理

定係其實你係 毅進狗?
潘瑋柏唔清楚

但我覺得郭富城應該一早知咩事都照娶
因為佢公布嗰時仲未係話要結婚,只係拍拖,網上面已經爆曬女方啲嘢出嚟。
先唔信佢冇聽過呢啲傳言

而且方媛同小美 ,城城媽媽好似都相處得幾好
只可以話方媛有佢嘅技巧啦, 氹得老人家開心咪得
有次喺工作場合遇上佢哋兩個
條女唔應人 唔知係咪以為自己好紅
反而6號幾有禮貌就真嘅
雖然係咁

但去到你眼前見到真係有處女膜

條女又we哇鬼叫 男人點都會心動 suprise
Mt
你戇鳩學歷幾難有 相反越高學歷越容易呃你 有咩叻仔未見過

你自己又咩料啊柒頭睇人講到尾一定係睇感覺 懶醒咁好似hr screen人就最容易俾人呃
當年陪訓員制度
我聽過有人為咗生仔,求其娶咗個支那婆
其實唔洗咁,即係女演員訓練班;反而想知男嘅點解會信
問題係有人受
倒模人
突然諗起最近賭王個孫娶咗差唔多樣嘅
心理有冇平衡返啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞