天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!

740 回覆
613 Like 18 Dislike
睇完成單野,個心真係寒一寒,好恐怖
唔畀錢就而家咁
講真佢哋呢啲唔會過得唔幸福因為大家都好清楚大家想要啲咩。個男嘅想要一個青春嘅靚女,個女嘅想要個男嘅啲錢只要個男嘅一日唔破產一日都會好幸福好美滿。更何況個女只係想要個男嘅錢佢唔會因為佢出去偷食或者其他嘢你走去搞分手反而佢會乖乖地留係屋企等個男嘅返嚟然後再用佢啲錢去買嘢。
女間諜
我諗何家新抱 都來自呢啲工場
你見連續連續幾房
都娶支那女人
郭富城同潘偉柏換人妻都冇所謂啦
你認同目標性係冇問題
亦都冇阻止任何人set好晒條件去搵另一半
但咁樣揀法
仲可以搵到真心鐘意嘅咪好嘢囉
篇文話有男人訓練營
勁過brian 差,起碼真係月入過九億美金
set條件同真心鐘意 我唔明有乜衝突
如果下下都要好似ken同catgirl咁先叫真愛
咁呢個世界其實冇乜真愛
我真係想知你條件係點講到揀老婆要咁多條件比你揀
中國陰道
條件行先 唔係感覺行先
可以有幾鐘意

你可以話人人心中有條件
但唔係好似呢班支那婆set好晒揀咩有錢藝人咁誇張
Lm
世界工廠
呢D就真係自動吸客系統啦
我同意條件擇偶無問題,每個人都有佢既選擇權利
培訓混入有錢人既圈子只係一種手段,達到釣到金龜既結果算係佢本事,你情我願有咩問題
呢班人造人無道德底線,為左達到目的可以付出一切,全部都係雞又係另一回事
做得偽人本身又食女無數,你估城城真係完全唔知條女咩料咩,不過真係唔知點解會埋單
Alice Chung喺香港之光
唔撚想受微博文化入侵,點解我上連登都要見到死人大陸字大陸人?
中港台根本好多機心女
social media同fake news冇分別
如果有左咪焗住結
冇餡就及時斬䌫好過
呢啲根本國家訓練女間諜「燕子」嘅手法,而家算唔算「軍轉民用」呢?咁究竟大家驚 PUA 多啲定 PLA 多啲先?
學員多麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞