天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!

740 回覆
613 Like 18 Dislike
做人做到咁都幾辛苦
夢工場

真係幾好, 唔洗以前咁入娛樂圈咁辛苦

佢地既IDEA如果用係正路既地方真係不得了
為咗轉世 不惜一切
追尋自己想要既野啫
呢個世界上有好多女人根本唔需要真正既愛情
有豐富既物質生活=佢地既愛情
好痴線
香港男女比起大陸仔大陸妹都好幼嫩
而家經濟差,唔知個女人會點迫班妹妹搵錢
On9又關呢條女咩事,要揾大把女都有la,你唔識佢鬼知佢係咪賢良淑德咩
不如你google下佢老婆係咩人先
人地咩地位身份
有錢到叫晒一線姐仔群P都仲得啦
邊撚個係Olivia,又關呢條女咩事?
睇到我1999,你智商有無50?
換嚟一世名氣富貴
佢老婆唔同level
城城自己本身都50幾
邊有話呃唔呃
佢根本人精黎
https://youtu.be/QnKepVCDDW0

慢慢睇,唔洗多謝我
你估真係成隻怪獸咁都有人鐘意先叫愛情咩
做人誠實D啦
換轉你去溝女 咪又係有D條件set左 eg:肥唔要 短髮唔要 太醜唔要
調返轉 人地靚樣網紅 set返條件 窮唔要 唔出名唔要 又有乜問題?

同埋有目標又有乜問題? 而家講緊搵老公WO 日日夜夜見住 順利既話未來果幾十年都係對住呢個人
唔通冇目標 是鳩但揀個咩
amy姐點解唔順便整埋容
重要突登揾佢d相都無印象佢參選過 咁都有打手。
有background 但個樣都唔靚,出名既mmc果d咪重top。2姐都有既,唔出名既名媛都好多la
都叫做混血,台妹,點都靚過呢幾件la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞