royal級美國扒

375 回覆
21 Like 78 Dislike
有野想問
之前經過間有,但d 肉質差

原扒易煮易控制過薄扒
大公司,ANGLISS,保證靚貨,需要工商用地址,公司BR
華昌,細公司但送住宅,一般客可以去到$400+ chilled prime 肉眼,熟成FROZEN PRIME 肉眼 $450+
top blade唔介意其實好多凍肉舖都有IBP密封個隻,我瑞和街見過都係$90-100/KG,我SALES俾我都係呢個價
HANGER STEAK我未見過幫你唔到,ANGLISS最可能有齊,佢地真係好多肉賣
其實做呢啲點樣入貨
有冇黃店有
Hanger steak 中文係咪封門柳?依加好似都hit hit地?
華昌
https://www.facebook.com/%E8%8F%AF%E6%98%8C%E9%A3%9F%E6%9D%90%E5%B0%88%E5%BA%97-623493597853821/?ref=page_internal
逐塊封真空入袋,幾厚有得傾,切+入袋價錢都只係加$10+20/per kg

HANGER STEAK係封門柳啊,但出面多數賣打邊爐薄片,所以你想成塊既我真係無見過,但安得利係有既,唔知點賣:
有骨牛肉眼
牛柳
牛西冷
有骨牛西冷
牛T骨
牛尾龍
牛鞍扒
牛孖筋
韓式烤肉
牛針扒
牛後展
牛胸腩
牛肉眼
金錢展
牛尾
牛舌
牛細腩包
牛西施扒
牛頸脊梅肉 / 牛肩胛肉眼
牛脊心
三角肥牛肉
去骨牛小排
3支骨牛仔骨
肥牛
牛肋條
牛面肉
牛風門柳 / 牛肝連肌
牛冧
牛內臟
牛仔面肉
牛仔針扒
牛仔柳
牛仔骨排
牛仔排骨
牛湯骨
牛仔扒
牛仔膝
無骨牛仔脾
Prime 只係指脂肪分布,仲要睇舊肉嘅牌子
留tg比我
Hanger steak我有做開,可以原條賣 200/kg
因為係急凍馬肉
個fb 最新update 係18 年嘅
點食得曬原條呀
係好耐無UPDATE架啦,但仲有做,GENERAL就係呢個電話: 5114 2204,你WHATSAPP佢問佢拎最新價單,以下呢個只係參考
http://www.csoa.com.hk/uploads/download/form_5bfa117e6fe74.pdf
唔同農場應該味都有分別
同新國華差唔多
之前見有人食picanha
其實係咩位?
lm
上半部既Patpat位 因為外國買平所以多人食
食落幾琳 但油脂唔太多
有啲地方叫rump steak
Picanha好似係巴西人叫法黎
原來姐係rump steak
又唔係完全一樣既 個切法有啲唔同
其實唔太好味 不過平 同埋啲白人鬼佬成日見到啲非白人野就好似發現新大陸咁 個個跟住食
新國華有韓牛
只幫襯Dee

之前成舊pot roast
面頭成塊fat cap
超肥,香到樓上樓下都聞到
有冇fillet咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞