Outlast 2 大家期唔期待?

218 回覆
22 Like 2 Dislike
Jessica係主角細個玩伴
被神父強姦自殺
主角好內疚一直擺係心入面
入到條村被白光影響搞到癲左
不停出幻覺見到Jessica
後期幻覺嚴重到同現實重疊(血雨)
lynn無大肚 係主角幻覺黎
最後主角親手剖開左女主個肚
見到女主死左 主角行出去見到光 已完全被控制
姐係同Outlast 1主角一樣 收左皮

Outlast 1主角最後唔係變左個BILLY咁即物體咩
被神父強姦自殺

Outlast 1主角最後唔係變左個BILLY咁既物體咩
被神父強姦自殺

Outlast 1主角最後唔係變左個BILLY咁既物體咩

未出DLC唔知今集主角點
今集故事比較似電影
隨住故事推進知道主角既惡夢
第一身角度睇住自己變癲佬
其實高汁過上集
今集故事比較似電影
其實高汁過上集

要睇哂資料先高汁
唔睇 就咁玩主線1999

上一集就咁玩主線唔睇文件都知道背景
玩爆左都唔知講乜
今集故事比較似電影
其實高汁過上集

要睇哂資料先高汁
唔睇 就咁玩主線1999

上一集就咁玩主線唔睇文件都知道背景

個背景故仔高質有乜用
storytelling 遊戲性差到爆燈
屌真係玩到嘔,成集就係到你追我逐,唔撚知玩緊乜鳩
用左一日爆左,今集真係垃圾
上一集雖然都係玩走走避避,但上集場境設計明顯高質好多,劇情亦都好易理解
今集得個大字,好多場境都悶到嘔,d文件大部份都係廢既,睇黎都晒鳩氣幫唔到理解劇情,最後唯有FF所有野都係主角自己幻想出黎,屌
有冇網翻譯下d文件劇情
玩左一陣已經覺得好悶...
剩睇gameplay 覺得好亂 場景大但太黑
雖則only one way out 但玩到好無方向
無啦啦就俾怪追 睇到一頭霧水
而且啲jump scare 好廢
被神父強姦自殺

Outlast 1主角最後唔係變左個BILLY咁即物體咩

雖然唔應該只因結局去評成隻game.....
但係個結局真係有D廢.....同埋睇人地總結...好多故事地方都無解釋完
我最想知係點解條女咁快會俾人搞大個肚同生得

條女都講左 it"s nothing there,估鳩主角中左幻術幫條女開刀,流血致死,將成個回憶片段調轉睇,成件事順哂。
有人講左個可能性
就係神呢種超自然力量
https://youtu.be/Cxfl1e132LU
呢條片好高汁
https://youtu.be/Cxfl1e132LU
呢條片好高汁

Creator都話左啲片係Reversed order
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞