Outlast 2 大家期唔期待?

218 回覆
22 Like 2 Dislike
睇左新一段 trailer 比較想知故事係點

有條友有幾隻手 睇落變左生化危機

唔知各位巴打點睇?

聽講用依單野做背景
比較想睇達哥玩
等佢仲耐過當年等人中6,如果好似人中6咁炒車,真係想像唔到幾多人暴動
比較想睇達哥玩

+1

聽講用依單野做背景

咩黎
比較想睇達哥玩

+1

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚

聽講用依單野做背景

咩黎

如果我無錯既話 就應該係人民聖殿教
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%BA%E6%B0%91%E5%9C%A3%E6%AE%BF%E6%95%99
比較想睇達哥玩

+1

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚
玩完biohazard就即刻玩outlast 2 ,恐怖二連發
比較想睇達哥玩

+1

Bio7要幾耐先爆機 卡關達時間X1.5

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆
係咪星期二出?

準備即日買
比較想睇達哥玩

+1

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛
係咪星期二出?

準備即日買

想知trailer主角條J點
比較想睇達哥玩

+1

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

唸唸下又真係好似唔洗咁耐

聽講用依單野做背景

咩黎

如果我無錯既話 就應該係人民聖殿教
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%BA%E6%B0%91%E5%9C%A3%E6%AE%BF%E6%95%99

睇完維基

CLS
唔敢玩
唔敢玩

睇人玩都驚
唔敢玩

睇人玩都驚

睇radbrad玩算了
想知trailer主角條J點

見到都覺得痛 不要再說了.jpg
依隻會有埋outlast 1 &dlc &2
依隻會有埋outlast 1 &dlc &2

咁抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞