Outlast 2 大家期唔期待?

218 回覆
22 Like 2 Dislike

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚

Bio7要幾耐先爆機 卡關達時間X1.5

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

唸唸下又真係好似唔洗咁耐

仲以為佢打呀婆要打到聽日 點知琴日收工MODE就過左仲話好易

琴晚認真打得幾好,我打老母都有死過

無啦啦琴晚槍法準過平時

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

仲以為佢打呀婆要打到聽日 點知琴日收工MODE就過左仲話好易

無啦啦琴晚槍法準過平時

偷玩

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

無啦啦琴晚槍法準過平時

偷玩

反而覺得佢偷睇多過偷玩
feed me~FEED ME~~~~~~~

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

無啦啦琴晚槍法準過平時

偷玩

反而覺得佢偷睇多過偷玩

好過卡幾日 快玩完玩outlast 2仲好
雖然唔應該只因結局去評成隻game.....
但係個結局真係有D廢.....同埋睇人地總結...好多故事地方都無解釋完
我最想知係點解條女咁快會俾人搞大個肚同生得
唁計DLC, RE 7個尾好過Outlast 2

Re7我覺得好好玩

係囉...RE7有咩問題????
成個故事完整...而且仲有個story DLC未出

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

無啦啦琴晚槍法準過平時

偷玩

反而覺得佢偷睇多過偷玩

好過卡幾日 快玩完玩outlast 2仲好

可能佢都想快d玩完re7再玩outlast2
話哂re7都已經出左一段時間
outlast 1其實都好短
比較想睇達哥玩

+1

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

Bio7整體嚟講唔算好長 但達哥玩就
不過都應該快過人中嘅
Only one way out
睇完reddit結局post
好多野都未解 真係要等dlc

爬完reddit

如果dlc解不到話RP GG
outlast2 係咪冇實體版
比較想睇達哥玩

+1

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

Bio7整體嚟講唔算好長 但達哥玩就
不過都應該快過人中嘅

人中真係玩到2046 集集都玩2個幾月
re7黎講達哥拉布算拉得少 唔知下一隻係咪真係outlast 2 急急腳玩
outlast2 係咪冇實體版

Console有 270左右
岩岩係信和見到269 3合1果個版本
鬼佬嗰邊已經係咁屌隻outlast2完得不知所謂

邊間?

邊間?

2樓 ,最頂層再落一層 唔知間野叫咩名 賣洗頭水果間野隔離
pan仲未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞