Outlast 2 大家期唔期待?

218 回覆
22 Like 2 Dislike
pan仲未有

美服一早上左 港服樣樣都慢過人
pan仲未有

日服有冇?
pan仲未有

日服有冇?

冇,好似得歐美psn 有

咁撚慢,我不如玩返實體
睇到都痛
pan仲未有

日服有冇?

冇,好似得歐美psn 有

咁撚慢,我不如玩返實體

今日問過藍店話聽日會返貨,唔知真唔真
睇緊韓妹玩 好得意
今集大家點睇
鬼佬嗰邊已經係咁屌隻outlast2完得不知所謂

太玄
期待達哥玩
今集大家點睇

未親身玩,唔敢講
係咪未睇清楚d細節 線索 畢竟上集我見最後落左咁現代實驗室都屌左出聲
https://www.pastemagazine.com/articles/2017/04/dont-be-fooled-by-outlast-2.html
佢個check point system真係有d怪,死完好多時原地翻生,見d 鬼佬亂咁跑會玩得快過正正經經咁hide and seek
係咪未睇清楚d細節 線索 畢竟上集我見最後落左咁現代實驗室都屌左出聲

慢慢黎 但係時夢時真又係咩玩法

成隻slient hill咁

成隻slient hill咁

勁亂 上集明明線性好易明
爆左機 除左一開始之外 其他都唔恐怖 今集冇咩FEEL 奇奇怪怪
玩咗一陣 上集好玩好多
玩完再上百度睇人解
其實成個故事幾正
睇lirik 玩,麻麻咋喎
不過睇佢地玩畫面好撚靚 尤其是潛水個陣好真實

但故事睇完真係唔知做咩 完全9唔搭8
一時過去?一時現在 最後條女又大埋肚
之後大爆炸 真係要等dlc補完

o
雙劇情線所以跳黎跳去 大肚係幻覺 主角後期已經癲左
不過睇佢地玩畫面好撚靚 尤其是潛水個陣好真實

但故事睇完真係唔知做咩 完全9唔搭8
一時過去?一時現在 最後條女又大埋肚
之後大爆炸 真係要等dlc補完

雙劇情線所以跳黎跳去 大肚係幻覺 主角後期已經癲左

劇透注意!!!!

有關大肚係幻覺(圖有少少血腥自己噤)
主角抱住BB但主角個影無BB
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/26/061947_ed2c570ace617dc05aa680acce4a3e1e.jpg
遞BB比女主睇 女主講左一句

我認為女主只係中左毒 同有少量FF
而男主就FF得太多太嚴重
今集playtime仲短過上集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞