Outlast 2 大家期唔期待?

218 回覆
22 Like 2 Dislike
達哥今晚開始玩?

尋晚bio7先打死瑪格麗特,之後仲有盧卡斯陷阱,zoe抉擇,船戰,屋戰

以佢智力,生日快樂應該有排卡
入去睇鬼佬玩,咁岩玩到就完
最尾爆機,個個都O左嘴
好似唔知已經到左ending
應該好鬼短

係咪會有dlc?

咁短就唔好叫2啦,做1嘅dlc就差唔多

故事唔同,同埋1已有dlc
EU ps store 好似出左hk幾時有

大家買三合一碟版定數位版算?

Eu大約幾錢到?

Eu大約幾錢到?

我見到24.99英磅
好多鬼佬屌話得返D突然彈出黎既恐怖位
個故仔同成個氣氛1999唔知自己做緊咩

頂 搞到唔多想買

頂 搞到唔多想買

同埋應該好短 我訓覺個陣睇有個鬼佬岩岩開波玩 訓左6粒鐘起身佢就爆左機
不過睇佢地玩畫面好撚靚 尤其是潛水個陣好真實
之前仲話為左做好d隻game延期半年
Hk psn幾時先有

頂 搞到唔多想買

同埋應該好短 我訓覺個陣睇有個鬼佬岩岩開波玩 訓左6粒鐘起身佢就爆左機

speedrun insane mode 2粒幾鐘都搞掂啦

但故事睇完真係唔知做咩 完全9唔搭8
一時過去?一時現在 最後條女又大埋肚
之後大爆炸 真係要等dlc補完

但同第一集有無關連
仆街好似好伏咁

但同第一集有無關連

應該冇
第一集全滅咁濟
但如果都係玩宗教既

但自焚神父可能就係個father ?
比較想睇達哥玩

+1

ONLY ONE WAY OUT X999999
之前仲吹撚到要出條尿片比人用
整係係咁玩jump scare 仲要推遲半年出
但係啲狗血劇情加埋個結局真係爛撚到
比較想睇達哥玩

+1

shhhhhhh 但今次冇上集咁令人深刻既癡線佬

buddy
feed me
little pig
darling
比較想睇達哥玩

+1

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚

Bio7要幾耐先爆機 卡關達時間X1.5

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

唸唸下又真係好似唔洗咁耐

仲以為佢打呀婆要打到聽日 點知琴日收工MODE就過左仲話好易
之前仲吹撚到要出條尿片比人用
整係係咁玩jump scare 仲要推遲半年出
但係啲狗血劇情加埋個結局真係爛撚到

佢延遲出應該都係整靚D畫面多
比較想睇達哥玩

+1

shhhhhhh 但今次冇上集咁令人深刻既癡線佬

buddy
feed me
little pig
darling

唔知達哥係咪真係會連玩兩個恐怖GAME 好期待

達哥現實成日睇啲好癲嘅恐怖片,所以得屍人pt outlast 1似真驚

Bio7要幾耐先爆機 卡關達時間X1.5

BIO7進度比想像中快
話唔定打多兩個禮拜就爆

呢個星期應該爆到掛

仲要兩個禮拜 唔好啦

唸唸下又真係好似唔洗咁耐

仲以為佢打呀婆要打到聽日 點知琴日收工MODE就過左仲話好易

琴晚認真打得幾好,我打老母都有死過
好似好伏 都係唔買了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞