黃世澤做壞事呃錢賣口罩唔寄貨 催還錢就威脅事主公開地址 已經幾十個苦主

282 回覆
40 Like 181 Dislike
又唔撚順超就係呢樣
願聞其詳
大部分都係1,2月
世7 打手都幾出面,網上買野比地址都話抵死,你不如話買野比錢都係抵死啦
任何post,只要見呢三條友有份出現,你就知道,這個post必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
連登仔成世人不理政治,係呢一年先忽然熱衷,對d 野一知半解又要扮到好熟。見世7 日日bno 就當左佢係平權大將軍
最好笑連倫敦人西班藍絲都追擊健吾
根本19年前有留意開本地政治就知成個「社運界」/政治KOL/名人,九成都係私怨撚、怨婦、小人、自私賤人。

所以佢地講啲野,睇冇問題但一定要自己多角度思考,同埋千祈唔好對人不對事,因為佢地九成人都係炸彈,大家死攬只會隨時炒車。

今次呢單世柒就擺明有問題,但唔代表圍插佢嗰班係好人
人妻本身就同健吾frd過夾band,人西谷狙擊佢有乜出奇呢?
Exactly same here

個人好憎健吾、容樂其同一眾熱狗
但黃世澤嘅銷後服務好飄忽,每次答得模棱兩可,呢方面係有問題。
佢以保守黨黨員成份獻計俾英政府,我先當真,感謝佢為港人做嘢,但買嘢無貨到同交代唔清楚亦係事實。
當年雨革定唔知魚革時向輔仁fb問一問出post張相係向咩地點拍,咁就俾小氣精block咗
懶係現場報道新聞,但連地點都唔寫,問吓就block人
以為佢block錯,inbox容癌問佢咩事又block埋我
當時已經知呢條友堅on9,連鬧佢都冇都可以照block
又釣啲傻閪出嚟
識人係苦主
差唔多情況
我仲笑鳩佢,黃世澤都好信
對呢兩條友都冇好感。。。。
一個gay婆,一個講野7下7下。。
德國嘅口罩禁出口令仲生效
依條閪樣分分鐘監都有得坐
同大公司買野比地址都無可厚非
佢係大公司 走唔甩

你班柒頭搵個二打六買野都隨便比地址人
唔笑鳩你弱智都唔知點講好
不如你將自己全部個人資料貼街招咁貼啦

咁常識既野都屈到打手
你呢D正宗箭豬黎
我又想賣野,你幾時比哂全部個人資料我
世柒唔係仆街人渣咁簡單,係連人都唔識做

十年前仲係中學雞,上高登就已經feel 到條柒頭唔係柒咁簡單,係連正常社交都唔識。
未撚臭係
仲夠膽講佢係bno最大推手?
推你老母爛臭hi咩

自己google下 蠢老鼠 黃世澤 啦
成班on9仔土共唔殺到埋身唔理政治
見人上網日日9up就當人真係國際線

訓撚醒未呀傻閪
97年之後有得撚得申請BNO
黃色經濟圈唔包騙徒啊?
騙徒都係手足, 要養嫁
經典
Cls 2 月比左錢果陣都無曬貨
你係咁吹人都無用係供應商都無貨
佢賣d 大brand 5月都無貨係好正常,有機會係供應商一路拖佢貨
我自己做賣口罩就最清楚果段時間發生左咩事

只可以話世澤非戰之罪,係成個market 都太混亂,我以前做果間大公司賣口罩十幾條友都比客屌到仆街,何況佢得一個人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞