黃世澤做壞事呃錢賣口罩唔寄貨 催還錢就威脅事主公開地址 已經幾十個苦主

282 回覆
40 Like 181 Dislike
買過幾次野,次次都冇問題

健吾都仲睇,樓主唔係低能就係熱狗五毛
世柒擺明私怨撚
不過佢既分析係有營養
係睇唔過佢之前連鄭立都話係鬼
個乜鬼下咩厘咩道傻鳩嚟
你個名
你自己google下蠢老鼠單嘢先
有,大把,包括P牌會然下亞厘畢道
算數把啦,呢度有幾多人係忽然政治大家知
黃絲永遠都覺得自己係完美,同路人一定唔會做錯事,
全部批鬥佢地既唔係熱狗就係假新聞X(
世柒只係自我中心同埋搞訂購時有d眼高手低 (佢會俾到貨,但預左會delay

話佢呃人同埋係鬼就擺明抹黑

利申:2003年已有高登account
條友不嬲係咁ON9
你聽下觀點我覺得OK既
但健吾就算撚數啦
正確態度
分析一般啦,中間夾雜太多廢話

而佢一向都9屌人係熱狗、5毛先

如果劉正老婆係狗,而佢就唔可以被信嘅話,咁劉世良、大灣暉一樣唔能夠
有冇佢number
反世柒嘅人小心做人,世柒嘅五毛資料庫唔講得笑不過如果你比50歐佢,佢都可以大發慈悲幫你除名
老婆係狗都可以信 我真係笑撚柒左
我係苦主 我係咪證據? 想睇咩證據 我比你地睇。
我有inbox 佢地。
我有電郵紀錄
我有佢刪除人地資料前既版面紀錄
我地其中一個受害人 因為曝光件事,delete淨一個人既紀錄。 咁樣公平咩??

我地一早知大家可能會話曝光得咩呢啲KOL 預左件事變私怨 分化撚。 但係都無辦法 我哋只係一群受害普通人。

我哋本來唔會相識,係黃世7個公開資料list 令我地相識, 我哋都無平白唱衰佢既動機...
健吾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞