黃世澤做壞事呃錢賣口罩唔寄貨 催還錢就威脅事主公開地址 已經幾十個苦主

282 回覆
40 Like 181 Dislike
原本唔俾入嫁,仲好似係余若薇決定嘅,創黨之後黃世澤就用佢換harddisk個招賴死發爛渣,再加唔記得托咗某d人(林忌應該有份,蔡銘禧唔知有無)求情先入到黨。不過入黨後大家都故意架空佢等佢無引逼走。詳情問返公民黨d創黨會員講返d創黨史就知喇。
用佢換harddisk個招。。。乜黎架
世7我信你
我之前搵佢訂過
的確係拖左好耐
你唔講下大灣駒啲立場轉左幾多次?佢飄移王黎架喎。
冇計,太多連登仔近呢年幾先留意政治,喺舊登同雨傘年代,呢兩條友都係過街老鼠黎
狗咬狗骨,兩邊都係撚樣
連澳門人在英國呢件垃圾都同一時間衝出黎吠
明顯知咩事啦
幫黃世澤買野?
https://lih.kg/avDFDRV
#44 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我好少出post,cdrom嚟,但係真係頂唔順你地係咁屈啲苦主係五毛

呢單嘢好多巴打都係苦主,話唔信嗰啲入去呢個post到睇證據啦,嗰時個post由4月到7月,仲未有健吾佢地講㗎

佢就話出緊貨,俾咗個tracking number,但係等嚟等去都收唔到貨

有巴打收唔到貨,自己用PayPal dispute,佢就用批鬥page公開地址,仲要係完整地址,咁同土共有咩分別
樓上班世柒打手呢?唔見晒?
世柒都有打手?
係咪世柒自己嚟架?
聽講佢喺BBS年代都鍾意幾個acc嚟撐佢喎
不過連登開acc又無BBS咁易嘅
都市傳說,當年有人目擊世柒去黃金地庫正都換harddisk(當年正都好似仲係叫世紀電腦定咩野嘅),唔知係過咗七日定點,店員唔換叫佢搵代理,跟手世柒就發爛渣掉過harddisk係地鳩鬧發癲,嚇走晒其他客,最後焗到店家換俾佢。
某程度上佢都算係攬炒式抗爭始祖黎。
原來係咁
有人證,佢唔啱
無鋒慧劍
媽~好老呀~
又係喎

咁唔幫襯侷
有班連登仔當世柒呢個騙子神咁拜嫁,你老母2 月 3月條仆街炒口罩 食人血鏝頭 當睇唔到
一早有人講啦,班連登世柒打手扮睇唔到咋嘛
再加多個 倫敦人妻
好多5毛,多到ban唔切。
邊個獅子山呀 非洲個個呀? 我本來買n95,加個花曬再加支shower 邊有預到佢諗住我落單個刻先去搵有無得買,無得買就話DHL 玩9佢,唔出佢貨先得架
網上買野 唔比地址點送? 我認世7係唔出名 我買個時唔知佢咁勁。
個問題就係唔撚識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞