黃世澤做壞事呃錢賣口罩唔寄貨 催還錢就威脅事主公開地址 已經幾十個苦主

282 回覆
40 Like 181 Dislike

佢呢樣係好仆街
叫佢退錢/獅子山口罩
連登咁多柒家軍,件事都未理解係點就話健吾唔使睇
理撚得世柒係咪真係幫咗BNO戰線,亦唔care健吾嗰班人up過乜鳩

純粹睇公開買家個人資料依件事就知世柒本身份人擺明有問題
做生意手法有問題
不嬲都係 而家雙重認證
再加上"澳門人在英國"呢件垃圾澳門狗都同一時間狙擊緊黃世澤
根本三重認證
唔係生意手法有問題係個人有問題囉
你 email heading 寫清楚D

由其是 reply 返佢回覆嘅時候
最好換另一個 email heading
咁樣佢會覆得快啲
世柒今次係眼高手低問題,同埋太易上頭
至於樓主係乜立場,大家可以起下佢底
同一時間出面有人開post狙擊緊大J
咁次五毛任務係要唱衰黃色KOL?
唔係話幫世柒, 德國郵政(即係DHL) 真係可以好on9
試過3個月冇變過tracking, 但突然就寄到.
所以奶過野之後我都係寄fedex
建吾之流夠有人信啦
平時唔信都好,今次世柒就柒一柒冇得兜啦。健吾唔出聲d苦主可能仲畀人拖緊。
就算真係有苦主都好,放料畀健吾班朋黨,成件事就已經錯撚晒。
攞人地地址抛人完全符合黃世澤做野手法喎
連登仔係咪太細個唔識佢
話公開地址 係樓主同健吾FF出黎姐
張所謂證據都唔係咁解
無得賴架
6個月你都處理唔好d貨 又話有 又話寄緊 又乜又柒 錢你又識收
人地退錢仲要比你擺上網?

無得兜架
『點會有心呃錢』

佢係德國唔係靠9up 拎救濟呀?
高登有睇開都知世柒條友係垃圾黎
垃圾黎到連登都有人捧
bno單野又係做蠢老鼠都當有貢獻

繼續捧垃圾啦你地 不分化呀
世柒果時唔係揚開咗個申請BNO漏洞搞到大家唔洗申請咩
仲有你班傻閪剩係識二分法
唔撐A就一定係撐B
呢個世界政治光譜好撚多唔同陣營架傻鳩

至於世柒就單純係因為柒
賣野無貨出退錢都要比佢爆買家資料都仲有人撐
快撚d去佢網店買野啦
做光明頂做一陣就比人趕走
才子都屌鳩佢係蠢老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞