[毒撚回鄉]去山陰遇唔到女神不過遇到椎名空

405 回覆
82 Like 8 Dislike
[img]http://ranobe.sakura.ne.jp/src/up127874.jpg[img]

fb見到依張野..好似好抵

幾抵,難波去鳥取巴士要3000yen

坐到爛屎忽

大阪去鳥取梗係坐Super Hakuto

今次都有搭Super Hakuto
張pass世界級在4500yen乜特急都搭得
[img]http://ranobe.sakura.ne.jp/src/up127874.jpg[img]

坐到爛屎忽

Kansai Wide Area pass+山陰岡山pass就坐得哂全程,無得輸
去返岡山轉新幹線都重得
like for 椎名そら
留名硏究
椎名そら真係世界級

尋日dmm有攞獎

坐到爛屎忽

Kansai Wide Area pass+山陰岡山pass就坐得哂全程,無得輸
去返岡山轉新幹線都重得

一程岡山鳥取特急已經貴過4500yen
山陰岡山pass真係好抵用
留個名支持下先
遲啲廣島入會去鳥取

諗緊坐咩去

やくも 岡山→出雲市→鳥取
スーパーいなば 岡山→鳥取

定左會去鳥取 但唔知其他地方去唔去好

例如出雲市

仲有冇咩地方推介一下?

我用山陽山好陰pass的

岩岩去完
我順序就米子->岡山->廣島->鳥取->松江咁樣轉左一個圈
不過你如果廣島上可以搭500YEN巴士去島根果邊
我就貪快坐新幹線去岡山轉特急去鳥取
間唔中J下椎名空留名

#自故以來 #固有領土 #不可分離的一部分

清巌寺

宮橋
一幅相映到宮橋同鳥居願望就會成真
昆鳩我嘅

留名
巴打d相直出定tune過?
Day 1 續

島根係神話之國
所以成條溫泉街都好多神話雕像

成條溫泉街好快行哂,鋪頭冇乜,感覺幾幽靜幾舒服
不過成個玉造溫泉都係包裝到美肌同緣結
男人老狗毒撚去硬係覺得有啲把鬼

請問巴打用乜相機, 色好怪呀
點解咁似菲林影
請問巴打用乜相機, 色好怪呀

vsco 執過掛
巴打d相直出定tune過?

lightroom vsco preset

係惠比壽麝香葡萄嘅朋友?

BTW等睇靚景靚人

天使もえ

天使もえ

得閒過嚟成日台吹水
好想去日本玩
Day 1 續

行完返去hea陣就食晚餐

食完飯有餘慶節目
三味線配爵士鼓
去到中段會邀請觀眾上台表演
都係睇完viutv個節目先知原來佢地跳隻舞係扮捉泥鰍

https://www.youtube.com/watch?v=0xZY46GGojY

跳完有張證書有得貼堂

間溫泉旅館有兩個湯每朝男女替換
冇得映相是但搵佢網頁嘅公式照算數

Day 1 完
Day2

晨早起身去浸埋另一個浴場再食早餐

死肥仔

前一日講底左搭幾點火車
跟旅館車送返去玉造溫泉站

喺門口企左3秒先發覺唔係自動門要自己手動
去完山陰其中一個發現就係好多地方例如lawson都係冇自動門

自動改札機上線啦

搭返山陰本線返松江站,其中一段會經過宍道湖

宍道湖溫泉站轉一畑電車去出雲

中途會去松江花鳥園撚雀,所以買左花鳥園+一畑電車pass

一畑電車,新車16年12月先上線
仲要有個靚女乘務員沿路介紹景點同收車飛
其他嘅車都係one man car,車長又係佢收飛又係佢

要車長收飛因為大部分都係冇人站

松江花鳥園

天使もえ

得閒過嚟成日台吹水
好想去日本玩

過去搵天使もえ握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞