[毒撚回鄉]去山陰遇唔到女神不過遇到椎名空

405 回覆
82 Like 8 Dislike

上面係咪有個vivian law 黎

咁都分唔到罰你down套椎名空由頭睇到尾唔准飛

上面係咪有個vivian law 黎

咁都分唔到罰你down套椎名空由頭睇到尾唔准飛

咁樣係罰咩
繼續

行去畀錢嗰陣都已經12點半,簽名會就1點開始,好彩仲有位
排我前面嘅係個女仔,頭先都見到佢拎左隻椎名空,仲一齊喺貨架前猶疑緊另外買邊兩隻
因為細片商真係唔係好揀到
見佢拖住個gip裝扮又唔多似日本妹,思疑過會唔會係台妹黎

排緊隊畀錢嗰陣見到門口一班人行入黎
望一望原來就係椎名空
親眼見到真人好靚 同其他日本妹比真係有啲氣場
著住校服,同埋比想像中細粒
見到排我前面個女仔互相叫名打招呼,原來係相熟fans
同行仲有另一個女仔同一大班staff
個女仔之後聽簽名會MC講原來就係今次對象商品嘅監督真咲南朋

佢twitter嘅相

本來都淆淆地,見到椎名空真人谷恆血即刻拎銀包畀錢
岩岩先知21號友田淫kay係秋葉原有活動, 果日我咁岩係東京
好攰,出得一篇
聽日繼續

我上次見到佢果陣覺得佢殘左好多但 現場好多fans

巴打有去現場?

巴打有去現場?

有 哈哈 班橋本同桃乃木打氣 雖然我都係三上fans
幫手推post樓主快出!!
繼續

行去畀錢嗰陣都已經12點半,簽名會就1點開始,好彩仲有位
排我前面嘅係個女仔,頭先都見到佢拎左隻椎名空,仲一齊喺貨架前猶疑緊另外買邊兩隻
因為細片商真係唔係好揀到
見佢拖住個gip裝扮又唔多似日本妹,思疑過會唔會係台妹黎

排緊隊畀錢嗰陣見到門口一班人行入黎
望一望原來就係椎名空
親眼見到真人好靚 同其他日本妹比真係有啲氣場
著住校服,同埋比想像中細粒
見到排我前面個女仔互相叫名打招呼,原來係相熟fans
同行仲有另一個女仔同一大班staff
個女仔之後聽簽名會MC講原來就係今次對象商品嘅監督真咲南朋

佢twitter嘅相

本來都淆淆地,見到椎名空真人谷恆血即刻拎銀包畀錢

女監製
整套3P 正

夏目叫我叫你唔係講佢嘅話就唔該收聲

得閒過嚟成人台吹水啦
女神篇 續

會場示意圖
前面一個打哂燈嘅backdrop
跟住啲參加者就一排六個咁坐
人就冇想像中咁多,參加嘅得21個,我就係第21號飛
當中有兩個女仔,不過椎名都應該多女fans嘅
坐左冇耐椎名就入左黎
治動正式開始前佢同三兩個fans都打哂招呼有傾有講應該都係熟客仔
女神篇 續

會場示意圖
前面一個打哂燈嘅backdrop
跟住啲參加者就一排六個咁坐
人就冇想像中咁多,參加嘅得21個,我就係第21號飛
當中有兩個女仔,不過椎名都應該多女fans嘅
坐左冇耐椎名就入左黎
治動正式開始前佢同三兩個fans都打哂招呼有傾有講應該都係熟客仔

正題出現了
好期待呀
個活動就按住特典嘅次序
一枚特典開始先,逐個逐個出去傾計簽名握手有張生寫同sticker
有啲fans會送野畀椎名,又好專業咁畀本簿佢簽名
見到有個女fans有本儲閃卡嗰啲簿,成本都係女優嘅簽名即映即有

我咩都冇預備,但佢都有張正方形簽名卡
同佢傾都係啲東張西望式對話,同佢講喺香港黎第一次黎簽名會debut開始已經down你啲片出片快到down唔切
又問佢有冇去過香港佢就話好細個個陣去過
講講下唔知有咩好講 椎名就同個店長求救話死喇唔識英文點算

唔記得同佢講香港有個o靚模好似佢tim
跟住終於就到私服攝影時間
3個人一組,每組有唔知30秒定1分鐘時間
椎名就會輪流望鏡頭不斷擺pose畀你啪啪啪禁快門

完左第一特典之後就第二特典
其實個event大部分時間都係等
等其他廿個人握手簽名等其他組映相等椎名換衫
今次佢套衫就係封面嘅椎名空男
呢次就兩個一組映相時間
映完就係之後就到我最期待的畫面合照

同組一齊映相嘅丫叔好識叫佢擺pose
椎名又夠入戲
合照嗰陣椎名都好玩得
有個女fan直頭叫椎名龍舟掛鼓式抱起佢
當然這些機會不是屬於男士喇

好正

好正

啱先先J完佢
得罪講句,位女優個人覺得樣子一般

法官大人
第三部分就係水著
今次就仲要係單人攝影時間限時內任你啪啪啪啪啪啪

最尾當然仲有合照喇

最尾佢呼籲一下大家dmm投票就完左個event
而佢上幾個禮拜都嬴左dmm嘅special presentor

我就解左我嘅av女神任喇

bewteen
去完個event之後諗住喺日本橋放左嗰三隻碟佢幫補一下
點知大嘅鋪頭好似信長書店又行過,細細間鋪頭仔得幾個呀伯妹下妹下又行過
都話外國人放野佢地唔收得
最尾唯有拎返黎香港

法官大人

不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞