[毒撚回鄉]去山陰遇唔到女神不過遇到椎名空

405 回覆
82 Like 8 Dislike

講哂簽名會應該冇人睇
好頭好尾完埋佢
簽名會嘅有人想知再講,雖然隔離有個專業啲嘅post,當年都係畀佢導入坑

過多個禮拜有日本橋street fest
上年日本橋street fest又咁岩喺日本,封哂成條街for cosplay係得日本先得

喺大阪兩日都係訓Shell Nell Namba Capsule
唔知係大阪多旅客定關西人鼻鼾聲大啲
感覺差過喺東京訓capsule
邊到接受外國人放二手av

要搵人幫手
外國人放野要有外國人登錄證明書
去日本讀書做野嘅先有
行過大大小小嘅鋪頭佢都揸得幾正

其實點解會咁限制?
買AV應該唔駛掛?

可能佢驚你放假貨
買就有限制嘅
反而我想知放其他野例如figure係咪都係咁

買都有限制?除左年齡之外喎
shell nell namba上次去關西都訓呢間
勁多泡菜人同港畜
有兩隻港畜淩晨先checkin之後重夠膽係膠囊入面講電話
邊到接受外國人放二手av

要搵人幫手
外國人放野要有外國人登錄證明書
去日本讀書做野嘅先有
行過大大小小嘅鋪頭佢都揸得幾正

其實點解會咁限制?
買AV應該唔駛掛?

可能佢驚你放假貨
買就有限制嘅
反而我想知放其他野例如figure係咪都係咁

買都有限制?除左年齡之外喎

打錯
冇限制
勁多泡菜人同港畜

一鳩樣
淩晨仲大搖大擺係capsule傾計
去程西時間回程仲西,要朝早六點去到機場,驚起唔到身索性唔訓

【極邪惡超隱世抹茶紫薯拉絲炸雞可樂餅芝士咖哩杯麵】宵夜

又回到最初的起點

peach要再搭多程巴士去T2

T2國際線好似岩岩擴建完,仲係一個好似未裝修好嘅狀態

擴建完之後由peach專用變左多左spring airline,好多強國人

。。。

正野巴打,巴打 啲相好靚,支持
勁多泡菜人同港畜

一鳩樣

有時唔係刻意去踩香港人,但係好多香港人出到國就好仆街

成日笑支那人,自己做既野同佢地一撚樣,差在識去廁所大小便
正嘢呀
勁多泡菜人同港畜

一鳩樣

我上月尾桃園機場,兩個講香港話老野擺明打尖,俾後面外國人嗌 fucking chinese......

廢老唔知道當冇野定唔識聽……

其實,Hong Kong已變成……
好post相又靚
勁多泡菜人同港畜

一鳩樣

我上月尾桃園機場,兩個講香港話老野擺明打尖,俾後面外國人嗌 fucking chinese......

無恥則無敵

勁多泡菜人同港畜

一鳩樣

D 癈老真係好煩
Day 5 續

香港+1

得香港台灣支那嚟過
彩乃宜家想見都見唔到啦

Day 5 續

香港+1

得香港台灣支那嚟過

仲有個加拿大代表
彩乃宜家想見都見唔到啦

暫時唔拍AV同唔出活動

未引退,唔使擔心住
此post 已完
終於追完,多謝巴打share

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞