有冇巴絲打訓緊Sealy床褥呀?

341 回覆
7 Like 12 Dislike
用緊simmons 水貨 返唔到轉頭
訓落床幾分鐘訓著 以前有排碌
早排入手左hotel deluxe訓左3個星期左右,一上床最刻訓著又冇腰骨痛,冇投訴
水貨最大分別係冇得揀呎吋,除非你一早預左床架係美國size,如果唔係你想買都擺唔落。香港都有平款,只係專門店擺出黎嘅多數都係貴款
再者,我自己成日覺得買木傢俬/木地板/床褥等呢啲極容易受香港呢啲潮濕天氣影響而發黑/生霉菌的話,最好買返東南亞制嘅product, 唔多唔少生產商會用返當地嘅材料去遷就返,有時唔一定歐美日制嘅先係最好戴返個頭盔先:保養得唔好買咩都係死
求教 床褥太厚同係地台有咩地方唔夾?
換左sealy 之黎返工未試過準時
因為一般床褥可能係4-6寸
Sealy 係8-12 個床架如果連地台整要降低返,咪你上落隻腳會掂唔到地 所以相應儲物空間會小左
同埋最好唔會叫生產商改薄個床褥,承托力會差啲
我個時就同設計師講定張床幾大幾厚 叫佢就翻黎整
睇黎唔換床既,都係要返門市買,Hotel deluxe 係幾令我深刻,因為真係好包身同貼腰,本身條腰長期都痛
主要係床上床下咖啦,床下離地太高巴打都講哂
床上就小心樓底,一陣連登仔身高,用厚床褥+地台床,有機會企直就撞橫梁或者燈

正常床褥就8寸,sealy同simmons都幾多12寸以上
點運返黎?用集運?
睇到你到咁講,好想換
sealy 水貨邊度買?
其實之前去華欣旅行住過一間酒店張床都好舒服,如果email問佢地會唔會答呢
賤命
呢d好多係訂造咖
sealy 美版都係次一等wo,
專門店賣緊最貴果D 都係澳洲製....
代購代運都有, 上FB 同IG 睇睇吧...
又唔係電器 又無保養
點解要買行貨?
我都係新買左2個幾禮拜 我果張係hotel elegance
本身想買deluxe 個sales係咁話推薦呢張 deluxe試訓果陣真係好正
不過我而家呢張都唔差 訓左上去唔想郁
噢...
香港HOTEL COLLECTION 個價,
係澳洲買到SECOND TOP 果個COLLECTION 了...平幾千哦...
香港行貸個價真係好離地,差唔多貴絕亞洲
想問下Sealy應該唔會有老番架河?
樓上話有保養ga

我貴成倍我買番貨算

利申買左美國水貨
日日都遲到番工
訓緊simmons ultra firm 10分,有d硬得滯
其實去一去SEALY 專門店就知...
最貴既都係澳洲製造...
唔明美版點解會吹到咁大...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞