有冇巴絲打訓緊Sealy床褥呀?

341 回覆
7 Like 12 Dislike
其實會唔會係人哋試完退貨嗰啲貨嚟㗎?
想知後續,4sale 有冇換俾佢
暫時無 事主報左消委會
家下等4sale回應
業主谷入面好多人都有幫襯4sale家下都好擔心
未買床褥個啲就話發起罷買4sale
大家都幾齊心

Btw
前幾頁我有推薦另一間D字頭
嘩個間真係垃圾黎
尋日入伙於是拆開膠袋拎黎訓
張床褥邊位多處勾線 棉花爆出黎都照車邊埋口
質素完全唔似大牌子
極度懷疑佢唔知咩廠拎啲次貨什至山寨貨黎賣
最離譜係同返間野講
佢話我收貨收左半個月話係我人為整爛
但明明我單位仲裝修緊膠袋都無拆又點勾花到啲線
同埋邊個咁得閒去搞爛自己張大床去屈你
咁做貪利是咩
所以我都準備去消委會投訴佢
嘩呢個間原來係垃圾黎
尋日入伙於是拆開膠袋拎黎訓
質素完全唔似大牌子
最離譜係同返間野講
咁做貪利是咩
我準備去消委會投訴佢
係咪dreamzzz 唔怕開真名
就係個個唔開真名先多人中伏
唔好幫襯啊~~~~~
呢間原來係垃圾黎
我尋日入伙於是拆開膠袋拎黎訓
質素完全唔似大牌子
最離譜係同返間野講
咁做貪利是咩
我準備去消委會投訴佢架喇
係佢!
間野仲推卸責任話係我問題
一句道歉都無
講真 依啲網店其實應該無商業登記
可以點追
可以上實體店睇,打得開門做生意,99%係有BR掛係當眼地方,係驚既可以影低先。

不過講真…買果一萬幾千野,出事+商家走數或唔認數,買家通常貼錢買難受,追數仲慘過食屎。

利申:前排幫襯左4sale,全程感覺良好無出事
有商業登記
但我查過dreamzzz間公司上年8月先注冊
又無做開出入口紀錄
貨源真係唔知點黎
可能用其他size改比你
唔好嚇我啦
佢咁樣改得既話
隨時換埋個餡啲彈弓
睇完覺得呢啲水貨好伏
會唔會係大陸嘢就咁車個牌落去

即刻覺得行貨十年保用好抵買
行價冇得改size
4sale 幾好態度
送個枕頭黃左我影俾佢睇 佢叫我上去舖頭換返個
但唔知係咪我改咗個關係 發現坐好多線
黑店dreamzzz
推一下警剔大家唔好幫襯
借位幫手
[國際戰線]內蒙手足開始頂唔住啦⋯仲爭9萬幾
https://lih.kg/2193916
dreamzzz 黑店黎
D床褥差到懷疑係假貨
店主一D都唔負責
真 如果早啲知就好
好後悔去左佢度買床褥
你都中左伏?
咁多人中伏, 不如正正經經去買行貨啦
我都諗住去4sale 改size 係咪改得好差
買左行貨hotel elegance,未收貨
有無人訓過
我都買左呀,等緊送貸
師兄想問下知唔知佢送個床笠防唔防到蝨架?
訓緊行貨澳洲造, 5呎差唔多3萬, 舒服過酒店
請問邊隻model?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞