有冇巴絲打訓緊Sealy床褥呀?

341 回覆
7 Like 12 Dislike
早一年掙扎買simmons 定sealy
最終都係sealy (澳洲運返黎平香港2/3 價錢)
覺得無揀錯,好快瞓著
Simmons 水貨啦,無得輸

Cal King size 超好訓
其實水貨我都有試岩架,不過問題係佢地得4尺半床褥,我張床架係標準4尺黎,所以如果要換就要換埋床架,我去sealy門店佢地又的確係咁踩水貨
我試過 Tempur
覺得正過 Sealy 想買
我sealy門市個sales都係咁話水貨係用cheap野同無保養
仲未有人貼李斯出黎?
Sealy 澳洲搵人寄返黎
其實水貨同行分別係咪好大?

另外,有冇人2個人訓4呎半床?想知會唔會好迫?
利申:我地2個都唔肥唔高
巴打我覺得好唔好訓好睇個人 所以水同行貨都冇咩所謂啦

有張Emmas 9千幾蚊 係始創試又的確幾好訓 但上網一睇係大陸品牌就一定不了話撚知你係澳洲做啊

有好多巴打介紹德國Emma 又係始創訓過一次
條女話太冧 冇買到
如果放到5呎 我會建議買5呎 因為價錢唔差太遠

我同條女都係細粒 唔肥 但家下訓4呎半都好似唔係好夠大咁 如果唔係房放唔落 我一撚定買5呎
我地都係房可能唔夠大 所以先諗緊4呎半

巴打你買左咩牌子?咩款?
我都買左sealy
平d個幾個系列Sales話係泰國做, 得最頂級2個系列係澳洲
不過話平d個幾款都可以講緊皮幾2皮野, 同一系列都有靚d既款
Simmons 我都有睇過MIJ 個款, 試過都幾好不過最後揀左sealy
你就係呢間公司買?
我都係買左呢張
建議試埋Simmons 對比
舊年入咗sealy, 無試Simmons, 有D後悔
係啊 你去試吓先啦 床褥一定要親身去試
我Queen size 700-1000四件套
我都以為emmas係澳洲野
之前睇左消委會嘅報告emmas 話好先買
如果知大陸野 就一定唔買
係呀,我都睇岩左hotel deluxe 果張,4尺要2萬3蚊,重要係泰國做既,所以我重諗緊水貨,一萬都唔洗就有美國做
我都係用Sealy.佢個軟硬舒適度真係tune到好啱心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞