有冇巴絲打訓緊Sealy床褥呀?

341 回覆
7 Like 12 Dislike
我見佢個網有4個系列,自己都試過唔同款,想問下水貨同行貨個分別大唔大?
因為個價錢都差幾遠,定係Emma比較好
預算兩萬元
希望各位可以比啲意見小弟
家下訓緊水貨sealy 日日訓到唔想起身
有冇話邊款正呀巴打?
唔建議買 太舒服一上床就想訓
https://www.4sale.hk/collections/cwb/products/sealy-posturepedic-plus-medium-pillow-top
家下訓緊呢隻 條女話好好訓 係就係好訓
但我覺得太冧啦 佢呢個款有隻8硬度 應該會好啲

題外話 佢啲床褥都好高 有冇巴打知應該邊到買床笠好

家下用IKEA 個隻都係岩岩好 好易飛出黎
試過哂三隻牌子後,最後買左Simmons,訓得好開心
水貨啦當然
我用緊一間叫UJI bedding
佢隻千三針好卵滑
仲support到16寸床褥
會唔會太林? 我唔識揀床褥但近排張舊床褥瞓到腰痛,想換
大約幾錢到 我都搵緊啲滑既床笠
但我又想搵啲有涼感既床單/笠
U記 IKEA aeon 都有出 但太厚唔啱用
我都訓緊呢隻

實在太差,日日都搞到我唔願起身,差d遲到

新出uji有 cover 到16吋
但好q貴
成千蚊一套
腰痛應該訓軟定硬? 朝朝起身都好撚痛
訓左sealy 六年,非常好。
喺the one 嗰間門市買
Emmas 大陸野扮外國野
無記錯隔離post Emma 床褥有詳細講
有L分別咩,記得每三個就頭尾調轉。
香港sealy平果d馬拉做

貴過2萬先會澳洲做

如果買水貨...9成都係美帝做....講緊都係賣1皮唔使
買左就唔好諗唔好再睇啦....因為你一定會後悔
我尋日有去home square 試sealy,佢d sales話美國水貨彈弓個材料同澳洲制既唔同,cheap好多所以平d,唔知真定假
最後買左Simmons 150週年made in japan個張
同老婆試晒咁多間,最後都係想搵張硬身d既
咁又無認真研究
但如果唔係咁樣講...搵鬼同佢買2萬幾ge 澳洲制
我就當佢講真...你會唔會買2萬幾澳制而唔買1萬美制

果時都想買Simmons
但貴d最後無買到...
LM
訓緊sealy門市張premium refresh 一皮多少少已經好舒服又包身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞