有冇巴絲打訓緊Sealy床褥呀?

341 回覆
7 Like 12 Dislike
Sealy都真係舒服,租屋個陣睇到屋主準備咗sealy, 即刻簽合約

宜家用埋個泰國製乳膠枕頭,晚晚都訓到好似上咗外太空咁
大家係咪仲用緊啲棉花枕頭?
9月尾先裝修好,好想快d訓
巴打買左咩呎寸?
泰國度買 應該唔駛5000港紙啵
https://www.robinson.co.th/th/search/sealy

更正返 應該6000幾先啱
有張11000銖嘅 唔知係咩料子
邊度買水貨平?
我5尺所以買Premium想平少少, 之前有個床褥post有人話sealy premium 已經得, 又試左ok就無再試其他系列
水貨我search過中伏機會一半 所以無再諗,呢個post之前有講美國sealy用料cheap d, 睇怕都係
水貨用獨立彈簧, 香港澳洲用連鎖彈簧成個design唔同
Simmons試過其實唔錯不過我怕獨立彈簧易凹d
我都有排先收樓
買左5尺啊
Sealy水貨個長度會比香港專門店買嘅長啲啲,除咗換床單好重之外,其他冇投訴
我都係想買simmons king size!
邊度買水貨推介?
同埋我估應該入唔到lift
唔知自己搬樓梯會唔會好重
呢個無諗過, 有得諗bor, 同係澳洲水貨道理一樣
唔要保養既可以研究下
如果你屋苑係大型果d問sales就得 佢地會知邊個屋苑入唔入到king size
搬樓梯就俾錢人做啦買水貨多數都會送上門 到時加錢姐
我都係5尺
最後佢送左張毛氈俾我
Stearns & Foster
上邊有巴打 share 咗個香港網站,我都係同佢買,有現貨試

我俾錢佢哋搬樓梯算, 好L重
我上次去商場central 訓咗幾張試下,名唔係太記得,但就係有多一層軟墊個款,25000幾泰銖 有折 折到好似20000泰銖都唔駛 真係抵屌
買左premium hotel 嗰款
之前永安特價時買
暫時瞓左3晚都係瞓到死左
一上床無耐就瞓著
狂轉身 又上落床都唔影響到另一半
見各位師兄都推介Simmons,我搵日試試先,我都諗水貨平咁多有時係有原因既
未收樓啊
果度估計應該入唔到lift 部lift好窄
我睇過搬樓梯要250 一層
加錢加二三千蚊 搬一搬
諗緊如果自己搬慳返二三千好多
想換床褥,但而家個時勢又唔敢出去周圍試。有錢都無得買。
其實張床有咩保養可言? 當佢真壞左彈弓你都會成張換啦?
訓緊5呎
唔肥
但如果我屋企部𨋢入到6呎
我一定會買6呎
爽更多
房都夠擺
如果係壞彈弓,應該佢會換過俾你
行貨好似彈弓係有保養架嘛
近年消委會都大陸化
你唔覺佢地成日唱好大陸野咩
訓緊Serta,好撚舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞