如果美軍出一隻航母,中國出二隻航母,邊個贏面大?

318 回覆
61 Like 14 Dislike
用傾向又有咩問題?定係你世界裡面只要係唔岩你心水既都係錯?
lm有傻仔笑支那船噴黑煙
出到第10架果時第一架已經唔夠油
死垃圾王騎,成隻on9仔咁周圍咬周圍吠,仲以為自己係岩曬
吓,講緊航母可唔可以一打二

你咪答咪得,係要講去第度

都唔敢講真實答案

又同上一次一樣轉移話題,唔想人討論中國軍力
樓主on9仔嚟
不吹不黑
出任務
發動機
咩1打2依家全世界都打鳩支那呀,傻閪樓豬
支那航母只for刷成就獎
傾向呢個詞語已明顯你想講乜啦

我都傾向泰臣,贏到曹星如囉
垃圾會員王騎,自從被我更正佢個post資料後條氣就唔算,成個小學生咁不停老屈我,明明成個post我都係講緊支那唔夠美國黎佢都可以話我係五毛想分散視線自己搞到自己成隻癲狗咁周圍吠,真係咁唔妥我一撚早就封鎖我啦屌但佢又唔做不停追擊我,明顯就係想故意鬧事,係on9裡面都算佼佼者
哦,起碼我唔會成條癲狗咁周圍咬啲同自己意見不合既人囉,我知尊重兩隻字點寫,可惜你係腦裝屎
唔係好明做咩帶咁多直升機
海戰直升機唔係比戰鬥機打到變傻仔咩
我就完全封鎖左條垃圾王騎啦,唔會比呢啲on9影響自己心情,反正同佢講咩最後都係會變成PR五毛,膠都廢事派,各位見到自己判斷,自問就無做錯過任何錯事
我覺得一隻F35 + 4隻 F15 已經夠打晒兩隻牛雜航空母艦上所有戰機。如果比多4隻F16V 可以輕鬆戰勝。
岩block左,佢比啲小粉紅更on9
即係以前tom cruise top gun既年代?
美帝一部航母已經係某強国2部以上嘅載機量
唔計艦載機世代上嘅差距
美帝有彈射就算同你同一部艦載機載油載彈都多過你
再嚟就係美帝起降練到爐火純青,玩到敢夜間升降
機師飛行時數戰經驗又係某強国比唔上
重有艦隊質素都未計
真心問美帝可以點輸
啲cm笑死
放心很定唔會
第一架應該攞唔到咁耐
篤爆你親支,就係個腦裝屎

我真係比見過你串中國軍力
呢d大是大非post,你都係講到傾向
有無軍事人沙盤推演一下
嘩屌
贏撚硬都唔打就真係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞