如果美軍出一隻航母,中國出二隻航母,邊個贏面大?

318 回覆
61 Like 14 Dislike
邊有得當,陸基可以用既裝備同戰略都好唔同
F-35B 載重量低好多,係無彈射器同攔阻索既兩棲攻擊艦同小航母先要用
有戰機先算啦,整幾多隻都冇意思。 反而潛艇數量好似好多
係要轉移話題,唔敢答你個支共廢
離題一問
連登經常都講航母海戰,當海戰美軍全勝,
咁跟住就搶灘打陸上戰,陸上戰究竟會點打?
都係美軍贏面較大?如果發展成游擊戰共軍贏面會唔會大啲?
韓戰,越戰美國海軍航母大把作戰任務
越戰果時美國海軍裝咗電子干預既飛機仲要幫美國空軍無裝電子干預既飛機護航
重點係戰機既戰鬥力
屌,中國派個兵哥游水去打爆美國添啦
無文革都已經有義和團班痴線佬啦
中國贏撚硬 美國收皮
一聽到同時發現對方已經唔洗睇, E2C個圓同支那機一樣?
應該分分鐘唔得
支那d飛機文吹奏都話要兩分幾鐘一架
封鳩死班摺被軍喺陸地
跟住就緊係週圍鳩炸㗎啦
點撚樣呢王生,我知你之前比人質疑條氣好唔順,但你宜家成條癲狗咁周圍咬周圍吠又有咩意思呢,做到自己成隻小粉紅咁你自己唔覺得樣衰我都覺得你可憐
話說美帝30秒彈射一架戰機上天,中共要幾耐?
開緊戰時玩空中加油
美戰機:咁大隻夾乸隨街跳?
football match
支共廢撚過美國,我一直都敢講,但對你又有咩所謂呢?我講咩到會自動被你屈恐PR五毛,自己成隻小學雞咁周圍狗吠,已經故意唔理你都要專登搵交嘈
吓,上次係你係都唔敢討論j15
轉移話題講美軍喎

今次又泥過?
你而家係唔比人討論主題問緊既野喎
嘩! 又扮受害者

有巴打淨係問你 j20 vs f35

你都用 傾向 呢個詞語喎
我邊忽唔比佢討論主題,係樓主post條片出黎

不過算撚數啦你條垃圾狗on9仔,你成個腦都係屎又點會明正常人講野
睇吓高達咪知囉…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞