【4月】《數碼暴龍:》 (17) 加個表情好串咩?

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
唔神級點會被選中
邊係男一男二
明明係男一女一
都係頭幾個reply 姐
我覺得每個禮拜日早嗰輪用防劇透係ok
見過最火滾係啲人用三重加密黎討論
屌你仲衰過唔加密
數碼暴龍咁多年都淨係咁淨係偏心男一男二,其他角色啲進化畫面好似唔夠budget整咁
係得03個女主角隻妖狐獸啲進化畫面靚過男主角
Digimin隻隻設定都吹到天上有地下無
如果真係完全體打成熟期嘅惡魔獸我會即刻扣分先
我諗佢依家咁快進完全體,之後打惡魔獸嘅時候對面會即場進化機會大啲
妖狐獸進化真係世界級靚
係咪為左之後講每隻都進究極
所以10集就機暴
但係第一個boss 就惡魔
咁仲會唔會苦戰 唔洗打架啦喎

希望唔會出現完全體打成熟期都好辛苦既bug
好似有巴打講過設定上惡魔係比得上完全體?
Digimon隻隻設定都吹到天上有地下無
如果真係完全體打成熟期嘅惡魔獸我會即刻扣分先
我諗佢依家咁快進完全體,之後打惡魔獸嘅時候對面會即場進化機會大啲
01已經係咁,都唔係新嘢,其實冇乜特別
阿空係tri俾機械邪龍獸係咁撞落個冰山都冇事
留姬世界級女主
留姫真係digimon女1!
下集係咪有數碼暴龍進化到完全體
有留姫裸體夠了
就係唔3d先靚
但個進化畫面雖然冇3D但還作風好細緻唯美,我覺得仲靚過其餘兩個主角嘅進化畫面
惡魔獸話哂係第一代磚頭機嘅獸,俾下面都要啦
照劇情睇打惡魔獸都應該至少有2隻完全體,如果咁都苦戰嘅話真係唔識講
我覺得真係唔夠人手畫進化畫面
亞古獸加布獸感覺都係搵外包畫
可能資金又唔夠畀埋其餘六隻
希望至少遲啲進究極體嗰陣八隻都有進化畫面睇
黑暗力量不嬲唔計隻獸進化層級
希望佢唔好咁寫
可能搵原因搞到進到完全體嘅參戰唔到
其實動畫版無視左屬性相剋真心少左啲趣味
明明當初好正地唔係用火草水 / 光暗 剋屬嘅設定
而係Va, Da, Vi 黎做相剋係幾正
但係好少會唔齊人打boss,至少2大主角會到,但係2大主角進完全體先
控制戰力都係Digimon咁多季嘅難題之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞