【4月】《數碼暴龍:》 (17) 加個表情好串咩?

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
sor,係完全體斯路
仲有奧加獸斷手出波,我以為超2悟飯黎
ep11 增加力量的男人
唔同係加奧載譽歸來
個諗唔到蛋蛋可以點霸氣
直接一野進到泰坦獸, 蛋蛋獸只可以開黑店做廚房佬
第10集就進完全體,但有66集咁多,仲要未打惡魔獸,天使又未出,定又係限定進化,之後要靠紋章果d

初代54集都去到16集先進,仲要係黑暗進化,真正進機械暴龍係20集
當年究極體係打究極吸血魔果陣已經進到啦喎,
妖精獸 巨鯨呢d係打四天王先死
其實話完全體點解會聽惡魔獸講
又話玩越級係度嘈果D
係咪唔記得當年比多獸同仙人掌獸初進化個對手都係完全體?
安杜路獸我當1對3+只係攻擊佢對腳
熊仔獸真K.O. WO
果陣惡魔獸都未出場架
一出黎就已經話佢係boss 叫佢兩個完全體情何以堪
有咩問題
個位巴打話下集進到完全體就唔使成熟期犧牲
我咪話當年進到究極體都係要啲成熟期完全體犧牲
奧加獸真男人

btw完全唔記得林保全飛左幾多集
4集飛左成個月
一來就救場型到
今輯暴龍獸多咗格鬥屬性
戰鬥畫面真係好睇好多
被人叫佢再進
就無理無理無理無理無理無理
source?
Tri合咗啦
Omega Wing Zero model
班細佬咁樣打法好似唔洗抖咁
諗起04拓也輝二周圍飛搵皇騎打
今次隻隻都進到究極體 劇情搵完神聖數碼暴龍 可能又要打七大魔王或者皇騎世界樹果D 咁樣既話 66集差唔多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞