Tommy話骨癌手足想大家一齊救佢

444 回覆
578 Like 39 Dislike
r你老尾?
手足個眾籌咁少錢,tommy手足你捐左俾手足未, 手足需要各手足幫忙,解決手足金錢問題
呢位手足係高登開過post 求救

好似最後比人屌走,估唔到而家嚴重到入咗院
update: 應該一嘢太多人入個system冧咗 pay唔到
希望快啲搞掂
無得fc 得Tommy 唔係幾信
其實可唔可以拉多個有公信力宣傳下
想捐 但又驚有人利用他人同情心
推一推
唔通開曬名比埋幾時幾時做過啲咩咁咩
成年啦都 fc好重要但其實對黃色經濟圈嚟講 個信字都好重要架嘛
之前冇KOL宣傳又話「你講我就信?
依家Tommy幫手又話「得Tommy唔係幾信」
未出糧喎
Total 300000 us
搵蘋果 但唔講係唔係手足都得掛
純粹講癌要新藥幫手 籌款
推左先
區議員 或者
阮民安 - Tommy

手足們,捐款更新,因為可能一下子太多人去捐錢,個system有D問題,依家更新中,大家可以兩個鐘頭之後再試!
依家盡量share出去俾多D人知道呢件事先!
再次感謝所有手足幫忙!祝所有手足一生平安!
我好小人之心

https://www.bowtie.com.hk/blog/zh/標靶藥/

上網睇一個都係8-12萬
當新藥貴兩倍

半年都係150萬

依家籌30萬US 如果係人血饅頭就以後真野都無人捐
所以真係想check 清楚

你又p牌account , Tommy 自己有account 掛

利申:之前捐唔少錢
仲有住院費,少少日常開支雜費,都合理嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞