Tommy話骨癌手足想大家一齊救佢

444 回覆
578 Like 39 Dislike

RIP
有新眾籌/捐款方法請po 一定幫手
死左啦 唔洗推
Rip
rip
屌,以為DJ TOMMY
Ai
有好多人幫推呢個post好感激 當事人已經救唔到 再嘈落去無謂
好多唔同意見 同時驚比人呃都係人之常情 呢排大家都見唔少 最出名係個咩串燒店老板娘
不過我想同你班把口臭過食屎一上嚟就屌人全家嘅冚家鏟講一句
唔好以為一句「黃係咪大曬呀」就巴撚閉乜9都屌一餐先覺得自己好撚叻 眾人皆醉我獨醒咁
我下次就一巴cum撚醒你
你有質疑講出嚟咪得 把口係用嚟講嘢你碌鳩先係用嚟屌嘅 你係有道理嘅唔撚使屌人都大把人信
阿當事人係咪手足 佢個病關唔關索得tg多事 佢又係咪明知生cancer仲要呃人生仔呢啲係合理懷疑 講出嚟大家一齊討論 very ok!
乜都唔講就咁一句「你係騙子」屌你老味去返baby kingdom啦 藍屍先唔撚使講證據就咁屈9人 同路人?鬼同你同路人
你老母個閪臭啲

From Hkgolden , Sad but True , 嗰位外國人好似醫好咗
HI,手足已經過咗身,唔知你會唔會打算上水講句RIP,唔係話你捐咗佢會好番,不過終於比你FC咗係真喇,想問下你感覺如何??
RIP
死亡紙就係FC 無名無年紀 剩係show 到男
死亡紙係假既,屍體又可以係假既,唔知以為呃到你可以攞到幾千萬過世,衰咗你就認,打句RIP就行人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞