Tommy話骨癌手足想大家一齊救佢

444 回覆
578 Like 39 Dislike
up
遺孀需唔需要咩幫忙?
柒撚咗都要攞返紮沙咁肉酸

好心你男人老狗就俾返啲氣量,柒咗咪認咗佢囉
咁你想點
已經過身,唔需要UP喇
即係點 無人幫佢?定幫咗都救唔返
佢已經過咗身 不過佢女朋友有肺炎同好似小朋友未出世 如果你想幫可以去呢度問下
https://www.facebook.com/802472909813345/posts/3297995233594421/
據說話如果個女朋友有需要時會再出聲

不過義務提醒一下 阮民安其實有前科 呢度都有唔少post講佢呃人 所以自己判斷啦
Rip
唔會再信阮民安,大把手足等住救
食多一件人血饅頭都厭多
Tommy揾埋揾埋咁多,要幫一早幫咗喇
仲吹到話幾年前嘅朋友,仲拉埋隔離登落水 係唔係同一單嘢都未知
事實
認同
聖人
到依家都不了了知

無update 過

都cap左兩萬捐款lu

人已死 錢已收 file close 無可疑
有可疑你唔去追?
你都整返個「疑似生cancer偽手足呃奶粉錢」po,講返成件事,聯絡埋你口中嘅被騙人士,開埋記招,整塊白布綁喺額頭紅字寫住「還我血汗錢」咁
你對件事咁上心,人都死咗成個月仲記住呢件事,咁你仲快啲行動?
趁佢啲骨灰仲暖暖哋快啲搞記招要求回水啊!
嗱就唔係話人都死咗唔好追究咁多
你想查件事究竟係點你咪去查囉又冇阻你
你喺度發晦氣冇用㗎窩
我就唔會查啦反正我開呢個po嗰陣條眾籌link已經死咗
睇我呢個po而成功捐到錢嘅人係0個
咪再喺呢度發爛渣ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞