[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (4)

381 回覆
3 Like 0 Dislike
出xbx或者xbx2先都唔介意
上面果份好依冇講game,下面依份先係
https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2020/200806_2.pdf
應該吸引到好多第2集開始玩嘅人買
btw呢隻Game跌價跌得好快,最平既水貨260有交易

上面第3頁文字版
“with sales of Xenoblade Chronicles Definitive Edition, released in May, reaching 1.32 million units”
快睇冇留意到,你咁神心去睇佢段文
睇第16頁,估唔到xenoblade 海外咁賣得(相比日本國內數字)
鬼佬有班xenoblade 瘋狂fans
上twitter就知
隻game當時冇美版,係d鬼佬fans請願得返黎
自己爭取返黎既野會比較熱愛好正常
唔知係咩事既人可以google下 wii 降雨行動
你可以search 下Operation Rainfall,鬼佬有一班係對xenoblade有份情意結
師兄救命
去到日店揀完隻game係俾日圓,咁點用香港信用卡俾錢?謝
2嘅話數位好貴
建議買呢張卷先 7百幾港紙2隻老任game
https://ec.nintendo.com/JP/ja/pretickets/70020000000021

你張咩卡黎
通常yen都係直接就買得
月尾卡數單就會知確實幾多港紙
visa卡
但琴日開始日服異劍2有7折,我又諗唔到第二隻買乜
日本eshop可以用香港卡
但轉地區要清左卡資料再入過先得
XB2 真係越玩越煩燥
但無可否認既係收集要素多XB1一倍左近

XB1大概連DLC用130個鐘可以完基本野,差arts同sp未爆
XB2連DLC我諗要到200個鐘先清齊支線同end game配裝,再多100個鐘全神劍S
狂整迷戀藥終有一日會全SS既

我本身打算一周目打埋挑戰但唔夠抽又冇意思(二周目先有用),依家想單純練到level99 & 99*3 core crystal +解齊支線+地圖解迷就落黃金國+二周目

黃金國玩兩玩先發現要本傳又得夠透先至有趣,慢慢黎
諗諗下都係不了,因為冇中文
日版都有中文
日服下載的可轉中?
可以呀
日,中同一個版本黎
之後英文版先冇中文
問多樣,係咪一般香港嘅信用卡都可以喺日本eshop用?
係呀,一般都冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞