[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (4)

381 回覆
3 Like 0 Dislike
15歲都有後宮,望下自己,屌...
我係玩到第五章先投入到
因為開始夠場景技能俾我周圍搵地方行
XB2
Paradox 啲戰略game都玩得掂,呢啲練下功刷下怪就等級輾壓嘅game 對你嚟講輕鬆啦

你儲8球平推唔得,不如試下留大技,等boss放必死技嘅時候先用,可以用無敵避佢招。再唔係你四級必殺技留住,放四級必殺都有無敵時間。
應該5粒波都夠爆
記得嗰陣打冇理到周圍啲怪
level根本唔係問題,問題係我想保留level唔去訓教升level打贏
其實最勞氣單純係推到八球差小小可以完美打贏
之後打返又比人屈又中BUG
Boss有劇情,你無得一次過儲。除非你較自訂難度谷大佢血量,係佢phase 2 再慢慢磨8球出嚟。

同埋你可以搵啲黑人產球者,一次神劍連擊可以上3球,你3套連擊就上齊8球,可以快好多。
咪講緊phase 2儲
phase 1上到3球就完啦,第一次打比劇情強制斷又係嬲到屌出聲
一開始都係想last boss好完美咁打贏,打左幾次之後已經唔儲直接打,比人屈combo邊有計
兩隻小怪一齊放大技屈死又有,強制浮空再比人用地圖炮清又有
又有一次後段用chain打一round,打完小怪未儲夠隊伍計,beam清場->復生->強制清場連打chain既機會都冇
最尾教高幾個level輕鬆過就算,嬲
嘩,乜e shop隻2要成569我買實體碟咪仲好
2最平可以買日版nso卷
但點買日版?我得香港信用卡
前幾日買左黎玩,每次去到劇情位個音樂都好正
Xenoblade DE 132萬銷量
開黃金國玩左一陣,D設計好左勁多
牽伴圈環可以睇返果格原先要做咩先達成到,唔洗miss左
地圖採集睇到採乜野
環境技能可以飛埋個角色對白

戰鬥系統第二種玩法唔評論住,但上面幾點明顯地好過本傳
點解當年唔改埋本傳
邊度有得睇~
當年Monolith派左一半人手去幫手整BOTW
應該直接買得?
我嗰陣係用香港卡買
咁我返去試下
Thx! 132萬應該係去到6月底,咁都賣得好快
冷飯都有百三萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞