F1 2020 匈牙利站 討論區

1001 回覆
6 Like 149 Dislike
Quick la
出彎唔好地板油就可以,成隻彎出哂先好㩒實
話説越南站個u turn好難控制,29圈炒足20個圈
Berger convinced Aston Martin deal in the works for Vettel
https://f1i.com/news/377323-berger-convinced-aston-martin-deal-in-the-works-for-vettel.html

內容大概話
前F1車手Gerhard Berge係上站聽到
話粉平,即係下年aston martin 已經/搞緊簽Vettel
走果個會係佩雷斯, 而粉平需要係7月31日前提早同佩雷斯解約
咁就可以賠小幾百萬
唔知真定假
https://sport.sky.de/formel1/artikel/formel-1-news-sebastian-vettel-wechselt-wohl-zu-aston-martin/12028608/34270
Sky Germany 話Vettel very close to Aston Martin
reddit個邊仲話Perez份長約原來有exit clause
7月31 前都可以void咗perez份約
即係perez會走!?
如果成事仲算唔算德國人揸德國車
AS應該係UK
副偈就應該係平治,咁都算既
但求神拜佛 粉平今季唔好比FIA周到
唔係分分鐘DQ左, 下年部車又頭再開發過
唔俾抄W10咪抄W11囉 再唔係RB16
但有啲彎可以地板油唔去又會好慢
所以結論都係唔理軚耗

係咪第二條大直路之後個隻?
有時想遲少少brake結果就扭咗埋牆
仲有alfa haas墊底
你開咗咩assist?
我一般出灣都要上到四波左右先會踩盡油
同埋用手制其中一個問題係好易扭得太多 一路推住頭咁過灣前胎肯定蝕
幾個星期
神仙都難救啦,執定包袱啦四眼仔
用手掣會唔會好難玩
未玩過想買嚟試下
唔好走啊,走咗邊有得笑
走左下個咪一鳩樣
岩呀,換左好多領隊,成績咪一樣咁西,有好過咩
冇幾個月都攪唔掂既野, 要幾個星期整得好
十年又十年
Alonso已經把垃利車開到最好果個,vettel就
係真就好,下年揸AM 撚鳩垃利
binotto 都係被人迫上去
咁又唔駛再開發既
換咁brake duct應該冇事
其實尋晚恩能九吹都講過
垃利乜撚都係binotto咁死得啦
強如平治 RB
引擎開發 車身開發 都要分兩team人
而家垃利乜撚都binotto
KIMI,Alonso係2010年及2012年揸住垃利車同vettel渣RB車鬥到最尾個場惜敗,到vettel揸垃利成日到比HAM提前幾場奪冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞