F1 2020 匈牙利站 討論區

1001 回覆
6 Like 149 Dislike
係咪得返redbull仲未confirm晒席位
平治 大牛 細牛
Alfa haas
粉平
麥記口罩已收
都算可以,不過原來個套都幾薄
麻麻地橙色,有康牛款就正
純粹討論下 有乜話天唔天真 我同你都唔係f1 insider 唔好講到自己專家咁

只不過覺得benz 有心培訓佢既話就幫佢係中游隊買個位返黎 好似幫ocon買位咁
williams部車根本同中游都冇得鬥 揸幾多年都唔會發展到overtake defending 既技術 除非威記部車之後有返進步 如果唔係揸幾多年都係哂時間

咁當然benz 都可以唔幫佢買位放棄佢
Rus仲係威記似係睇2022年大改上唔上到中遊同公公退落黎時既後補
Toto幫Ocon搵位都似做兩手準備
不過都冇隊可以俾Benz買位,就算Benz肯買,其他隊都唔一定要睬你。唔同垃利呀牛呀嗰啲有二奶隊,可以對車手人選拖壓。

都唔係咁易
其實比較想知究竟renault 點解肯比toto 幫ocon 買位
除左佢係法國人之外真係諗唔到咩原因 手車又唔係特別好 renault同benz又唔係特別friend
就係法國人就真係諗唔到其他理由
會落場擋隊友
18年果時好似傾掂左數
toto搭路 Cyril Abiteboul 話會簽ocon
咁之後蕉果邊簽左4萬, ocon就無位
然後19年toto都應該都同ocon表明 佢唔會渣到平治
ocon可能ff自己有機會
之後ocon都 toto關係都無咁好
後尾今年4萬出走, cyril 岩岩雞完hulk 無理由揀返佢
咁又無人選 咪揀ocon
ocon應該好平, ocon之後既發展 都應該唔太關toto同平治事啦
不過我諗cyril都好後悔揀左ocon唔揀hulk
之前有聽聞過嘅版本,因為四萬人工太貴,蕉隊要搵個人工好平嘅,仲傳過笨屎會補貼某部分ocon嘅人工添
真係唔要阿仔
Sebastian Stroll
屌你咩

佩雷斯走既話,將會去haas
Vettel confirms talks with Racing Point but says he has nothing 'concrete' for 2021

vettel認左有同RP傾
vettel講野成9日兜圈同門面, 咁"應該"唔會退休住
如果真 haas有救
本身係咪想宣佈加盟
但RP俾人查緊
睇定啲先

佩雷斯後台都幾硬
國寶級
抄唔抄都好
除非大牛踢走泰仔
如果唔係想下年玩的話點都係粉平最好啦
唔通去 HAAS 咩
有無咁大面子呀,真係估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞