F1 2020 匈牙利站 討論區

1001 回覆
6 Like 149 Dislike
成件事就係 Max 推到盡去揸
Horner 然後用 Max 個 standard 去問點解泰仔唔掂
感覺係明屈泰仔
大隊政治問題
所以我先問點解個個想 Russell 上平治
根本呢一兩年上去佢一定做硬炮灰
上面好似主要都係討論緊想rus去williams之外嘅隊練
好似19叻去alfa起碼都揸到架入到q3嘅車
公公2022年前都穩,就算鹹走都唔會搵rus即代佢
Daniel Ricciardo wants Lance Stroll's late-Styrian Grand Prix overtake, which put both off track but was not penalised, to be discussed in the drivers' briefing for Formula 1's 2020 Hungarian GP.

https://www.motorsport.com/f1/news/ricciardo-stroll-move-austria-briefing/4837680/

唔罰真係幫二世祖幫到出面
剷到自己都 off track
唔撞只係四萬肯收
Stewards 咁都只係判 race incident
今日賽道天氣18度 相對濕度百分之75 落雨機率係40%
嚟緊二日天氣都係落雨 正賽當日可能會有雷暴
rain race
羅素同威廉士簽左3年約、睇羅素訪問D內容估計除非雙方話事人講掂數、如果唔係就照合約RUN 留到2021
又有雨戰
可能係 但個差距太大喇 好難講得通
好想睇spin圖返大牛
我都想
不過我覺得如果係Vettel 同咸一齊都係揸平治
Vettel 有得同咸鬥
佢而家咁既信心. 返去只怕帶來更大既失望. 到時對佢既打擊更大.
又可以睇垃利DNF
其實返去做Max wingman有咩好?
寧願佢去AM
最好去到BENZ
都唔好返大牛
依家大牛架車都唔係易揸
等陣返到去又推到SPIN就...

三場加埋得一架跑得完
第1場唔係兩架都跑得完咩?
廢圖攞到一分架
啱呀,去到AM 入左賓屎家族先到時咪走嚟走去囉
記錯
原來perez已經多過hulk
但checo有podium
hulk就...
British green
次次都係自己柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞