F1 2020 匈牙利站 討論區

1001 回覆
6 Like 149 Dislike
我岩岩開始玩
都係慢慢熄assit
然後不斷熄一樣又教高少少AI
而家手制熄剩自動波同race lane
琴晚睇完丹尼爾個live
垃利唔係換一個領隊就可以解決既問題
佢引擎 aero都有問題
仲要問題唔細 要解決起碼都要3 4個月先得
準備得黎都2021
突然又吹返AM風
無限LOOP
去BENZ->去AM->冇車揸
美國站有戰術唔係即係未鬥完咩
checo一入市場
我估haas第一時間狗衝去同佢傾
checo有水喉 手車中上 仲要慳到軚
Benz風吹黎壓鳩太陽神
RB風就比壓力Albon
AM喺咁多個風入面叫做最有可能
佢「契爺」MARKO都叫定佢預備放一年大假
做一年test driver 囉,無壞嘅
最慘3 4個月係講緊以前賽季
今季呢個縮短賽季 不斷連續比賽
冇咁多時間比你返廠整
仲要啲parts upgrade9月尾就停
2020完季比全部人upgrade一次引擎
跟住2021所有隊只可以upgrade兩樣嘢
垃利根本唔會改得切
個款完全係要砍掉重練
去AM到簽一年約當放假試下平治車有咩優點缺點
之後返RB砌低真 · 平治
我之前手掣玩Azerbaijan,Singapore 呢d成日炒到仆街
我最多都係2019試過捱到十圈左右唔炒
今集要玩埋ERS真係忙到仆街想唔炒都難
利申手制撚 淨開ABS同racing line
玩100% flashback就快多過打正賽時間
想問下咸爺係咪贏部車?當年舒密加7連冠我仲細,未開始睇F1所以唔知當年拉利係咪都咁屈, 但而家嘅F1基本上Mercedes一帶頭就攞硬冠軍咁濟,太屈機了
佢race pace 真係快
Train up手波最好玩
自動波不如唔好玩

我my team頭6場用engine 85%
換新engine, 但7-10場後,新engine已82%
仲有兩場要捱,換engine要罰6grid
摩納哥先炒到痴線
brake遲啲已經炒牆
真正玩既時間短過flashback時間
咸狗架車係屈
但你睇下公公揸一樣既車都同咸狗爭啲
就知咸狗手車都好掂
跑Q 慳軚 overtake 跑水都掂
仲要好運到仆街
要時間train, 捱慣左就冇乜野
所以索性玩career
係摩納哥 monkey
直接turn1唔brake大攬炒
齊齊DNF
其實今集個ERS好控左好多
上年要按足5下先較到
德國車不嬲勁,Audi,porsche&平治,加埋BMW 係賽車界都好出名下
今集ERS先易喎
開關制黎
變咗ERS舊電唔襟用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞