F1 2020 匈牙利站 討論區

1001 回覆
6 Like 149 Dislike
人勁車勁
就係因為隔離緊啲車手話F1 2019 ERS 嘅控制唔真實先改到宜家咁樣
我2019用開auto冇理過佢
Press over take for 5 seconds
18年美國站 就係係戰術上贏平治
17年頭幾站都係
其實如果cfd出錯 都有排改
因為佢地要試邊度同實地落場有分別
而家拉利既升級 同痴膠紙無咩分別
我明呀

我嘅意思係戰術大屍靠戰術贏車先唔正常
Q pace都有架
唯一一樣野就係太假同個人西
佢只要唔係拎第一 上到台就會西面
而佢拎第一果震 人地訪問緊P2,P3果震
就會撩觀眾起哄 搞到係聽唔到人地講野
重有啲怨婦mode 一係車隊錯 一係其他車手錯
我諗其實都有得好似2019 咁較嘅,好似垃利叫SOC 麥記叫Scenario 咁?但要個engineer 俾你用先可以較,所以F1 game 模擬唔到,Jeff 咁廢
都係嘅,但始終公公係第二車手,如果換轉韋少揸Mercedes, 咸狗揸紅牛,其實係咪韋少都可以做到咸狗嘅成績我唔係睇低咸狗,佢都係勁嘅,但同時架車又真係太屈,成日都佢佢奪冠好悶
Lm
所以叻叻啱啱嗰場真係仆街死得
比賽數據無哂等於浪費咗半個月
Ham 俾人屌最勁係仲有強運加持
仲要有遠見,識揀車隊,由老麥轉去平治攞住六冠係手
打錯應該五冠
佢08年果年 d人記得馬沙多過記得佢
問題係HAM贏,無所謂,今年可能輕鬆攞7冠,平MSC紀錄,出年仲有機會8冠
唔敢開damage玩
驚場場都dnf
"Is that Glock?!"

不過無得咁計
正如 Kimi 贏嗰年全世界最記得應該係大頭同 Ham
每一站fans 都係 best fans
可能但永遠唔會知
掉返轉你話 Ham 一早去 RB 唔留麥
未過平治時可能都輕鬆5屆了
我淨係最記得 就係拉利個工程師講果一句
by my calculations we win the championship by one point
每年一拎到WDC 啲態度先冇咁西
同佢怨婦還怨婦 都係怨住交到功課
19叻對垃利毫無貢獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞